Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 02 Mart 2015 - 15:58 Yorum: 0

Özel sporcular 1. Bölge Yüzme Şampiyonası

52 kulüpten 111 down sendromlu, otistik ve zihinsel engelli sporcunun katıldığı yüzme şampiyonası sona erdi

Özel sporcular 1. Bölge Yüzme Şampiyonası

ANTALYA (AA) -Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu (TOSSFED) tarafından düzenlenen 1. Bölge Yüzme Şampiyonası (Akdeniz ve Marmara) sona erdi.

Türkiye'nin 81 ilinden 52 kulüp ve 111 down sendromlu, otistik ve zihinsel engelli sporcunun katıldığı TOSSFED 1. Bölge Yüzme Şampiyonası Olimpik Yüzme Havuzu'nda yapıldı. 

İki gün süren şampiyonanın son gününde 50, 100, 200 metre serbest, 50, 100 ve 200 metre sırtüstü, kelebek, kurbağalama kategorilerinde yarışlar düzenlendi.

Şampiyonada dereceye girenlere madalyaları federasyon yetkililerince verilirken, milli takım kadrosuna seçilecek sporcuların daha sonra yapılacak değerlendirmenin ardından belli olacağı bildirildi.

Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur, 1. Bölge Yüzme Şampiyonasını tamamlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek, "Çarşamba günü Doğu Anadolu, Ege, Güneydoğu Anadolu, İç Anadolu ve Karadeniz bölgelerinden yine özel sporcuların katılacağı 2. Bölge Yüzme Şampiyonası yapılacak" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber