Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 17 Temmuz 2019 - 17:48 Yorum: 0

Özel sporcular haftanın 4 günü spor yapıyor

Lüleburgaz'da özel sporcular Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından açılışı gerçekleştirilen yaz spor okulları kapsamında haftanın 4 gününü...

Özel sporcular haftanın 4 günü spor yapıyor

Lüleburgaz'da özel sporcular Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından açılışı gerçekleştirilen yaz spor okulları kapsamında haftanın 4 gününü spor yaparak değerlendiriyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi ve Lüleburgaz Belediyesi'nin desteğiyle gerçekleşen proje kapsamında Lüleburgaz'da yaşayan özel sporcular salı, perşembe ve cuma günleri Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi'nde (LYFA) ve çarşamba günleri Gazi Mustafa Kemal İlkokulu'nda masa tenisi eğitimi görüyorlar.

Özel öğrenciler, İlçe Spor Müdürlüğü antrenörleri ve Şehit Rüstem Resul Perçin Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Beden Eğitimi Öğretmenleri aracılığıyla 8 ayrı kategoride çalışıyorlar.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cihan Erdem, "Özel sporcularımız haftanın 4 günü Lüleburgaz'da farklı kategorilerde eğitim görüyor. Çarşamba günleri de Lüleburgaz Belediyesi'nin ulaşım desteğiyle Kırklareli'de yüzme eğitimi alıyorlar. Özel sporcularımızın daha fazla spor yapmalarını ve bu süreç sonunda Özel Sporcular Federasyonu'na daha fazla branşta sporcu kazandırmayı hedefliyoruz" dedi.

Özel sporcular haftanın 4 günü spor yapıyor

Özel sporcular haftanın 4 günü spor yapıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber