Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:21 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü
Sami Er
Yerel 29 Temmuz 2019 - 14:44 Yorum: 0

Özel Tasarım Pırlanta Kolye Hediye Etmenin Özgün Yolu

Kadınların mücevher alırken en çok tercih ettiği pırlanta doğanın bir mucizesi olarak bulunmaktadır. Dinazorların zamanında başlayan yolculuğunu sizin sahip olacağınız özel tasarım pırlanta kolye olarak tamamlamasını Ziya Göral sağlamaktadır.

Özel Tasarım Pırlanta Kolye Hediye Etmenin Özgün Yolu

Kadınların mücevher alırken en çok tercih ettiği pırlanta doğanın bir mucizesi olarak bulunmaktadır. Dinazorların zamanında başlayan yolculuğunu sizin sahip olacağınız özel tasarım pırlanta kolye olarak tamamlamasını Ziya Göral sağlamaktadır. Doğanın en özel taşlarından biri olan pırlantanın doğallığı bozulmadan özel işçilik ie sizlere yakışacak kolyeler olmasını sağlamaktadır.

Pırlanta kolye seçmek için pek çok mücevher mağazası dolaşmanıza gerek kalmamasını sağlamakta birbirinden şık ve göz alıcı modeller arasından seçiminizi online olarak yapabilmenizi sağlamaktadır. Üstelik burada bulunan modeller arasından seçim yapamadığınızda ve sadece sizde olan bir modele sahip olmak istediğinizde ise Ziya Göral sizler için tasarım yapmaktan çok memnun olmaktadır. Boynunuza taktığınızda girdiğiniz ortamlarda bütün gözlerin üzerinizde yoğunlaşmasını sağlamaktadır.

Siz aklınızda ki modeli anlatın Ziya Göral tasarlasın ve her taktığınızda kendinizi özel hissetmeniz de mümkün olmaktadır. Gerçek pırlanta olan mücevherlerinizi aldıktan sonra da onların değerlerinde bir azalma olmayacağı ve gün geçtikçe artan değeri ile de bir yatırım olmayı da başarmaktadır.

Ziya Göral Özel Tasarım Pırlanta Kolye

Özel tasarım pırlanta kolye alırken dikkat edilmesi gereken nokta ise ayıracağınız bütçeye en uygun olan modeli seçmek olmalıdır. Pırlantanın sahtesinin de üretiliyor olması ve bunları gerçek pırlantadan normal gözle ayırmanın mümkün olmaması da güven duyduğunuz bir yerden almanızı gerektirmektedir. Ziya Göral’de bu anlamda en doğru adres olmayı başarmaktadır. 4C özelliği ile sertifikalı olarak sunulmakta olan bu pırlanta kolyeler içinden zevkinize uygun olanı seçerken karat, berraklık, renk ve kesim konusunda güven sunmaktadır.

Doğa tarafından pırlantaya verilen karat, renk ve berraklık yanında ustalık getiren işçiliği de en kaliteli ustalar tarafından yapılmaktadır. Pırlantanın karatını diğer değerli taşlar ile kıyaslamak doğru değildir ve kendine has bir şekilde değerlendirilmektedir. Pırlantanın değeri kıratının yanında berraklığı ve rengi ile de bir arada değerlendirilmektedir. Yani aynı karatta olan iki pırlantadan berraklığı daha iyi olanı değerli olarak kabul edilmektedir. Ziya Göral bu anlamda en değerli pırlanta kolyeler ile sizlerin kendinize ve sevdiklerinize güzel hediyeler vermeniz için yanınızda yer almaktadır.

Özel tasarım pırlanta kolye almanın ardından bunu uzun süre keyifle kullanmanız için aynı ilk gün ki şıklığını koruması gerekmektedir. Bunun içinde bazı zamanlarda bakım yapmanız gerekmektedir. Pırlantanın bakımı da sadece sıvı deterjanlı ılık su içinde yumuşak fırça ile yapmanız yeterli olmaktadır. Elbette bu sudan çıkardıktan sonra kurulamanın da ihmal edilmemesi gerekmektedir. Kullanmadığınız zamanlarda ateşe dahi dayanıklı olmasına rağmen çizilme ihtimalini ortadan kaldırmak için alırken içinde gönderilen özel kutusunda saklamalısınız. Bu şekilde uzun yıllar kullanabilir ve istediğiniz zamanda aynı değeri koruyor olması ile de miras olarak evlatlarınıza bırakabilirsiniz. Detaylı bilgi için: Ziya Göral

ETİKETLER: Pırlanta Kolye
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber