Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 13 Mayıs 2016 - 11:48 Yorum: 0

Özel Yaşam Eğitim’den Başkan Acar’a Ziyaret

Özel Aliağa Yaşam Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi görevlileri, Engelliler Haftası nedeniyle Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'ı makamında ziyaret etti.

Özel Yaşam Eğitim’den Başkan Acar’a Ziyaret

Özel Aliağa Yaşam Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi görevlileri, Engelliler Haftası nedeniyle Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'ı makamında ziyaret etti.

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Özel Aliağa Yaşam Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi görevlilerini makamında ağırladı. Ziyarette Kurum Müdürü Nevin Dumanlar ile birlikte Psikolog Ilgın Hoşgelen, Özel Eğitim Sınıf Öğretmeni Şeyma Çelikkaya, Çocuk Gelişim Uzmanı Aygül Yalçınkaya, Zihinsel Engelliler Sınıf Öğretmeni Hatice Coşarer, Tuğba Oğuz ve kurumda eğitim gören öğrenciler yer aldı. Engelli vatandaşlar ile özel eğitime muhtaç çocuklar için yapılan ve planlanan projelerin konuşulduğu ziyarette, Müdür Dumanlar, özel çocuklar için yaz aylarında yapmayı düşündükleri spor etkinliklerinde belediye bünyesinde bulunan spor tesislerinden faydalanmak istediklerini belirtti. Sosyal faaliyetlerin özel çocukların gelişimde önemli bir unsur olduğunu ifade eden Dumanlar, "Aliağa Belediyesi'nin özel çocuklar için yapacağı bütün projelere uzman eğitimci kadromuzla katkı sunmak istiyoruz. Belediye Başkanımız sayın Serkan Acar'a, spor ve sosyal faaliyetlerimizde belediye bünyesinde bulunan tesisleri kullanmak istediğimizi ilettik" dedi. Aliağa Belediyesi'nin elinde bulundurduğu tüm imkanları Aliağa halkına sunduklarını belirten Başkan Serkan Acar, özel çocuklar yararına yapılacak tüm faaliyetlere her zaman destek vereceklerini söyledi.

Ziyaret sonrasında kurumda eğitim gören özel çocuklar Başkan Serkan Acar'a çiçek ve çikolata takdim etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber