Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 01 Ekim 2014 - 14:56 Yorum: 0

Özel Yıldız Çocuklar Akademisi minikleri İtfaiye Müdürlüğü'nü ziyaret etti

Özel Yıldız Çocuklar Akademisi (Anaokulu) öğrencileri İtfaiye Haftası nedeniyle Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Özel Yıldız Çocuklar Akademisi minikleri İtfaiye Müdürlüğü'nü ziyaret etti

MALATYA GÜNCEL - Özel Yıldız Çocuklar Akademisi (Anaokulu) öğrencileri İtfaiye Haftası nedeniyle Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Öğrencilere itfaiye ekibi tarafından olağan durumlarda itfaiyenin nasıl müdahale ettiği uygulamalı olarak gösterildi. Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekipleri anaokulu öğrencilerine yangından korunma yöntemleri ve itfaiyenin önemi ve görevleri anlatıldı. İtfaiye bahçesinde temsili olarak yangın söndürülmesi ve uygulamasını öğrencilere sergiledikten sonra sırasıyla yangın söndürme, yangına müdahale ve yangından korunma ekipmanlarını göstererek tanıttılar. Özellikle 110 yangın İhbar hattı hakkında bilgiler verildi.  Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye teşkilatının her zaman göreve hazır olduğunu ve 7 gün 24 saat esasına göre çalıştıkları belirtildi. 

Özel Yıldız Çocuklar Akademisi Müdürü Aysın Özkul, önemli gün ve haftaların çeşitli etkinliklerle kutlandığını, özellikle görsel etkinliklerle çocukların bilinçlendirildiğini söyledi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber