Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 04 Mart 2015 - 15:38 Yorum: 0

Özgecan anısına denizin altında pankart açtılar

MERSİN (AA) - Mersin'de bir grup balıkadam, Tarsus ilçesinde öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan anısına denizin altında pankart açtı.Mersin Balıkadamlar İhtisas Kulübü üyesi...

Özgecan anısına denizin altında pankart açtılar

MERSİN (AA) - Mersin'de bir grup balıkadam, Tarsus ilçesinde öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan anısına denizin altında pankart açtı.

Mersin Balıkadamlar İhtisas Kulübü üyesi grup, Özgecan Aslan için Silifke ilçesinde bulunan Barbaros Koyu'nda dalış yaptı. Grup, suyun altında, "Özgecan'a ithafen" yazılı pankartı açtı.

Kulüp başkanı Ertaç İnanoğlu, etkinlik sonunda gazetecilere, dalışla Özgecan Aslan'ı anmak istediklerini söyledi.

Sualtının, kendileri için dürüstlük, saflık ve güzelliğin simgesi olduğunu vurgulayan Ertaç, Özgecan Aslan'ın da bu vasıfları taşıdığını düşünerek etkinliği gerçekleştirdiklerini belirtti.

Ertaç, yaşamın, dünyanın her yerinde, suyun altındaki gibi saf, temiz ve güzel olmasını diledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber