Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 24 Eylül 2017 - 20:48 Yorum: 0

Özgecan Kadınlar Basketbol Turnuvası’nın kazananı Galatasaray

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 2. kez düzenlenen ve Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden 8 takımın katıldığı Özgecan...

Özgecan Kadınlar Basketbol Turnuvası’nın kazananı Galatasaray

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 2. kez düzenlenen ve Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden 8 takımın katıldığı Özgecan Kadınlar Basketbol Turnuvası'nın final maçında Abdullal Gül Üniversitesi'ni 77-71 yenen Galatasaray şampiyon oldu. Galatasaray bu galibiyetle turnuvada 4'de 4 yapmış oldu. Galatasaray'ın kupasını Özgecan Aslan'ın babası Mehmet Aslan verdi.

2015 yılında Mersin'in Tarsus ilçesinde vahşice öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın anısını yaşatmak için düzenlenen turnuvada 8 takım şampiyon olmak için mücadele verdi. 5 gün süren turnuvada bugün son maçlar oynandı.

7'incilik, 8'incilik maçında karşı karşıya gelen Mersin Büyükşehir Belediyespor, Adana ASKİ kıyasıya mücadele verdi. Maçın başından sonuna kadar rakibinin önünde oynayan Mersin ekibi, maçı 78-61 kazanmasını bildi.

5'incilik, 6'ıncılık maçında ise İstanbul Üniversitesi ile Orman Gençlik karşı karşıya geldi. Zorlu geçen mücadelede maçı İstanbul Üniversitesi, 68-64 kazandı.

3'üncülük, 4'üncülük maçında da Çukurova Basketbol, Canik Belediyespor ile karşılaştı. Maçın başından sonuna kadar hakim olan Çukurova Basketbol, maçı 63-56 rahat kazandı.

Galatasaray şampiyon

Şampiyonluk maçında ise turnuvanın iki yenilgisiz takımı Galatasaray ile Abdullah Gül Üniversitesi karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen maçta, her iki takımın oyuncuları da şampiyon olmak için ellerinden geleni yaptı. Maçın son 5 dakikasına kadar ortada geçen maçta, Galatasaray'ın yıldız oyuncuları üst üste 3'lükler atarak maçı koparmayı başardı. Maçı Galatasaray, 77-71 kazanarak, şampiyon oldu. Turnuvada ikinci olan Abdullah Gül Üniversitesi'ne madalyalarını ve kupasını, Mersin Büyükşehir Belediyespor As Başkanı Hikmet Avşar verirken, şampiyon Galatasaray'ın madalyasını ve kupasını Özgecan Aslan'ın babası Mehmet Aslan verdi. Galatasaraylı oyuncular şampiyonluk sevincini seyircilerle paylaştı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber