Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 03 Nisan 2014 - 16:23 Yorum: 0

Özgün Uygulamalar ve Buluşlar Paylaşım Günleri Projesi

TOKAT (AA) - Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü Strateji Geliştirme Birimi tarafından hazırlanan Özgün Uygulamalar ve Paylaşım Günleri Projesi tanıtım toplantısı yapıldı.Tokat Öğretmenevi'nde...

Özgün Uygulamalar ve Buluşlar Paylaşım Günleri Projesi

TOKAT (AA) - Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü Strateji Geliştirme Birimi tarafından hazırlanan Özgün Uygulamalar ve Paylaşım Günleri Projesi tanıtım toplantısı yapıldı.

Tokat Öğretmenevi'nde yapılan toplantıda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, "Özgün buluşlar konusunda öğretmenlerimizin kendi eğitim öğretim ortamlarını geliştirmeleri aynı zamanda bu kurumsal gelişime katkı sağlamalarını temin etmek amacıyla yeni ve farklı bir bakış açısıyla bir proje geliştirildi. Proje öğretmenlerimizin emekleriyle şekillendi. Umarım projemiz hem Tokat’taki eğitim öğretim kurumlarına katkı sağlar" dedi.

Gaziosmanpaşa Ortaokulu Fen ve Teknoloji öğretmeni Ali Çağlar, proje kapsamında hazırladıkları su roketi gösterisi yaptı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber