Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Ekim 2016 - 16:58 Yorum: 0

Özgür çocuk parkına zarar verildi

Edirne Belediyesi tarafından "Çocuklar özgür büyüsün, özgür olsun" sloganıyla 23 Nisan 2016'da açılan Özgür Çocuk Parkı'ndaki oyun alanlarına kimliği...

Özgür çocuk parkına zarar verildi

Edirne Belediyesi tarafından "Çocuklar özgür büyüsün, özgür olsun" sloganıyla 23 Nisan 2016'da açılan Özgür Çocuk Parkı'ndaki oyun alanlarına kimliği belirsiz kişilerce zarar verdiği belirlendi. Zarar gören oyun alanlar Edirne Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından onarılarak yenilendi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 96. yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Edirne'nin özgür çocuklarına armağan ettiği Özgür Çocuk Parkı'nda bulunan bazı oyun alalarına ve malzemelere kimliği belirsiz kişiler tarafından zarar verildiği tespit edildi.

Edirne Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yırtılan voleybol ve futbol ağaları ile kırılan basketbol potalarını yeniledi. Zarar görün kompozit alanlar ise, tamir edildi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın çocuklara güzel bir oyun alanı oluşturduğuna dikkat çeken vatandaşlar ise, parkın dikkatli kullanılmasını isteyerek, parkı eski haline getiren Edirne Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti.

Özgür çocuk parkına zarar verildi

Özgür çocuk parkına zarar verildi

Özgür çocuk parkına zarar verildi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber