Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 17 Ekim 2018 - 00:58 Yorum: 0

Özhaseki’den Kayserispor’a destek açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, seçimli genel kurula gidilmesi kararı alınan Kayserispor Kulübü hakkında, "Kayserispor sahipsiz değildir....

Özhaseki’den Kayserispor’a destek açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, seçimli genel kurula gidilmesi kararı alınan Kayserispor Kulübü hakkında, "Kayserispor sahipsiz değildir. Biz, Kayserisporumuza inanıyoruz ve hemşehrilerimizle bir ve bütün halinde kulübümüze her anlamda desteğimiz devam edecek" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Kayserispor sahipsiz değildir. Biz, Kayserisporumuza inanıyoruz ve hemşehrilerimizle bir ve bütün halinde kulübümüze her anlamda desteğimiz devam edecek. Başarılar kazanması için ne gerekiyorsa yapacağız. Bu takım iyi işler çıkaracak" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber