Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 08 Aralık 2019 - 16:53 Yorum: 0

Özkan Kılıç: “İlk yarıda bulduğumuz pozisyonları değerlendirebilseydik çok daha farklı olabilirdi”

TFF 1. Lig'in 14. haftasında Osmanlıspor FK ile 0-0 berabere kalan Altay Teknik Sorumlusu Özkan Kılıç, "İlk yarıda bulduğumuz pozisyonları değerlendirebilseydik...

Özkan Kılıç: “İlk yarıda bulduğumuz pozisyonları değerlendirebilseydik çok daha farklı olabilirdi”

TFF 1. Lig'in 14. haftasında Osmanlıspor FK ile 0-0 berabere kalan Altay Teknik Sorumlusu Özkan Kılıç, "İlk yarıda bulduğumuz pozisyonları değerlendirebilseydik çok daha farklı olabilirdi" dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Altay Teknik Sorumlusu Özkan Kılıç, "Son haftalarda yaşadığımız galibiyet hasretine son vermek istiyorduk. Maça iyi başladık. Hem mental hem fiziksel iyi hazırlandık. Maça kontrollü başladık. İlk yarıda bulduğumuz pozisyonları değerlendirebilseydik çok daha farklı olabilirdi. İkinci yarıda taktik anlayışımız vardı. Maçın son anlarında oyuncu değiştireceğimiz pozisyonlar vardı. Fakat kırmızı kart gördükten sonra skoru koruma psikolojisine geçtik. İlerleyen haftalarda iyi skorlar alıp ligde iyi konumda bulunmak istiyoruz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber