Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 23 Ağustos 2017 - 12:53 Yorum: 0

Özkardeş: "Bugün kar etme değil devleti ayakta tutma zamanıdır"

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Osmaniye Şube Başkanı Murat Özkardeş, ülkenin 15 Temmuz gibi zor bir dönemden geçtiğini ifade ederek,...

Özkardeş: 'Bugün kar etme değil devleti ayakta tutma zamanıdır'

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Osmaniye Şube Başkanı Murat Özkardeş, ülkenin 15 Temmuz gibi zor bir dönemden geçtiğini ifade ederek, "İş adamları olarak bugün kar etme zamanı değil istihdam sağlayarak devleti ayakta tutma zamanıdır" dedi.

Özkardeş, Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Yönetim Kurulu Üyelerinin ziyaretinde, 15 Temmuz gibi zor bir dönemden geçtiklerini belirterek, "İş adamaları olarak bu günleri kar amaçlı değil ülkenin ayakta durması için işlerimizi yürütmekteyiz. Bu süreçte o hainler emellerine ulaşsaydı şu anda ne bir işimiz nede bir ailemiz kalmış olacaktı. Biz Türk milleti olarak başka bir yere ne sığınmacı gidebiliriz, ne de bizleri kabul ederler. Bu ülkeyi yine ayakta tutacak olan yine biz iş adamları olacaktır. Öyle ise iş adamları olarak bugün kar etme zamanı değil istihdam sağlayarak devleti ayakta tutma zamanıdır" diye konuştu.

Ziyarette, OTSO Yönetim Kurulu Başkanı Murat Teke, Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Besen, Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Özbay, Tuncay Kurak, İsmail Andırın ve Mehmet Özoğlu hazır bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber