Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
14:53 Yalova’da 104 çiftçiye 300 kilo çalı fasulye tohumu dağıtıldı14:51 TCMB: “Enflasyonda Ramazan ayına özgü unsurların etkisinin belirgin olduğu...14:51 CHP Bitlis Belediye Başkan Adayı AK Parti’ye geçti14:50 Başkan Sandıkçı: "Bu yıl da üniversiteyi yeni kazanacak olan tüm öğrenciler...14:49 Sultangazili Çocuklar Sertaç Abi ile cami buluşmalarında bir arada14:48 Başdeğirmen: "8 bin 500 metrekare alana modern bir Engelsiz Gençlik ve Yaşa...14:46 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Temmuz’ ayında emekli maaşlarını masaya yatıracağız...14:46 Bakan Özhaseki: "Yapmamız gereken afetlere karşı dirençli şehirler oluşturm...14:43 Çemişgezek’te yaban keçileri ilçe merkezine indi14:43 ABD’den Kuzey Kore’nin silah programını destekleyen 6 kişiye yaptırım14:42 Karaman’da seçim güvenliği toplantısı14:42 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: “Havalimanı-Halkalı metrosunu önümüzd...14:40 Kayseri’de trafik denetimi: 18 bin 898 araç denetlendi14:40 Kahramanmaraş’ta "6 Şubat Deprem Şehitleri Anıtı" yapıldı14:39 Akaryakıtın sızdığı Sapanca Gölü’nden sevindiren detaylar: "Su içilebilir"14:37 Belekoma Tayfa ihtiyacı sahibi 120 haneye ulaştı14:35 Diyarbakır’da okul temizliği yapan 14 öğrenci zehirlendi14:34 Beyaza bürünen "Nemrut’un Develeri" görsel şölen oluşturdu14:32 Bayram Taşkın: "Bu enkazı ancak güçlü bir hükümet ayağa kaldırabilir”14:31 Malatya’da zincirleme trafik kazası: 1 yaralı
Sami Er
Spor 09 Eylül 2016 - 11:18 Yorum: 0

Özköylü: "Kazanma arzumuz çok yüksek"

Sivasspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, "Kazanma arzumuz çok yüksek. Kazanmış olduğumuz Mersin maçından sonra yolumuza kaybetmeden kazanarak devam...

Özköylü: 'Kazanma arzumuz çok yüksek'

Sivasspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, "Kazanma arzumuz çok yüksek. Kazanmış olduğumuz Mersin maçından sonra yolumuza kaybetmeden kazanarak devam etmek istiyoruz" dedi.

Sivasspor, TFF 1. Lig'in 3. haftasında oynayacağı Samsunspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Osman Özköylü, Samsunspor maçının zor bir deplasman olduğunu belirterek, "Samsunspor, bu ligin iyi takımlarından. Bu ligle özdeşleşmiş, bu ligde son yıllarda Play-off oynamış, finaller oynamış, hep zirveyi zorlamış, bütün sıkıntılarına rağmen bu ligde iyi yerlerde olmuş bir takım. Ciddi bir seyirci desteğini arkasına alarak oynuyorlar. Samsunspor hiçbir zaman ihmal edecek, yabana atılacak bir takım olmamıştır. Biz de bu bilinçle bu maça hazırlandık ve sahaya bu düşünceyle çıkacağız. Tabi ki kazanma arzumuz çok yüksek. Kazanmış olduğumuz Mersin maçından sonra yolumuza kaybetmeden kazanarak devam etmek istiyoruz. Bizim gibi hedefi olan takım için çok önemli deplasman. İnşallah ortaya koyacağımız iyi futbolla, iyi mücadele ve bize yakışan bir oyunla 3 puan almak hedefiyle oraya gideceğiz" dedi.

"Arkada kalmış takım için bence boşa çekilmiş bir kürek"

Ziraat Türkiye Kupası 2. tur ön eleme turunda karşılaşacakları Tire 1922 Spor maçını ve kupayı değerlendiren Özköylü, "Türkiye Kupası'nda hedeflerimiz var desek, nereye kadar gidebiliriz? Maalesef bu kupanın gerçeği ortada. Bu kupayı daha üst ligdeki takımlar, daha büyük kulüpler hedefledikleri için bizim gibi bir alt ligde olan ya da Süper Lig'de biraz daha arkada kalmış takımlar için bence boşa çekilmiş bir kürek. Burada amaç ne olabilir? Ligde oynatamadığımız oyuncuları veya sonradan aramıza katılan bazı arkadaşlarımız var onların maç kondisyonunu yükseltmek anlamında bizim için iyi bir tecrübe olur. Tire 1922 Spor karşısında kendi sahamızda oynamak bir avantaj. En azından deplasman yorgunluğu yaşamamak adına iyi bir kura oldu bizim için. Kendi sahamızda oynayacağız. Burada kazanıp bir üst tura çıkarak biraz önce bahsettiğim amaçlar doğrultusunda kupada ilerlemek istiyoruz" diye konuştu.

"Türkiye'nin arzu ettiği o yayın karmaşası ortadan kalmış olur"

Özköylü, 3. haftası oynanacak TFF 1. Lig'de maçların hala canlı yayınlanmadığını ve bu konuyla ilgili kişilerin ve kurumların daha duyarlı olması gerektiğini kaydederek şunları söyledi:

"İnsanların bu hakkının teslim edilmesi lazım. Bu lig gerçekten çok keyifli bir lig. Herkesin çok fazla izlediği bir lig. Bence Süper Lig'den daha fazla izlenen bir lig. Tabi ki büyük takımların maçlarını bir kenara bırakıyorum. Yayını alacak yayıncı kuruluş için de çok iyi bir reyting kazancı olacak. Federasyonun da gerekli anlayışı gösterip ortak noktada buluşurlarsa tüm Türkiye'nin arzu ettiği o yayın karmaşası ortadan kalmış olur. İnşallah herkes takımını ya da izlemek istediği maçı rahat rahat izleyebilir."

"Herkes bütçesi doğrultusunda kombine alsın"

Cumartesi günü satışa çıkacak kombinelere taraftarların ilgi göstermesi gerektiğinin altını çizen Özköylü, "Takımlarının tekrar Süper Lig'e çıkmasını istiyorlarsa onların desteği ve o stadı doldurmaları çok önemli. Bizim onların desteğine fazlasıyla ihtiyacımız var. Başarılar kolay gelmiyor. Sadece sahada oynayan futbolcularla veya hocayla ve yöneticiyle olmuyor bu. Taraftar da bu işin çok önemli noktasında. O yüzden lütfen kendilerinden rica ediyorum; herkes bütçesi doğrultusunda kombine alsın. Bu konuda biraz daha anlayışlı olup kulübe destek vermek için herkes biraz daha içtiği çaydan, içtiği sigaradan fedakarlık yayıp kombine alsın. Biz para beklentisinde değiliz. Desteğin beklentisindeyiz. Yoksa gelen para zaten bütün harcamalara gidiyor. Hakem parasına, stat parasına, görevli parasına gidiyor. Zaten kulübe kalan bir şey yok. O yüzden bu konuda kulübe destek olurlarsa ve stadı doldururlarsa takımın daha motive olacağını düşünüyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber