Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 21 Ağustos 2016 - 11:53 Yorum: 0

Özsoylu: "Oyuncuları daha yakından tanıyınca, daha güzel maçlara imza atacağız”

TFF 1. Lig'in İlk haftasında Büyükşehir Gaziantepspor, evinde Göztepe ile 1-1 berabere kaldı.

Özsoylu: 'Oyuncuları daha yakından tanıyınca, daha güzel maçlara imza atacağız”

TFF 1. Lig'in İlk haftasında Büyükşehir Gaziantepspor, evinde Göztepe ile 1-1 berabere kaldı.

Vedat Özsoylu sözlerine akşam saatlerinde Gaziantep'in şehir merkezinde Siirtli bir ailenin sokakta yaptığı kına gecesine yapılan bombalı saldırıda hayatına kaybedenler için Allah'tan rahmet ve yaralanan vatandaşlar için de acil şifalar dileyerek başladı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı değerlendiren Büyükşehir Gaziantepspor Teknik Sorumlusu Özsoylu, iyi bir rakiple oynadıklarını belirterek, "İyi kapandılar. Biz de iyi pozisyon yaptık. Maç boyunca gözlemlediğim süre içerisinde, 6 pozisyonumuz vardı. Ama yenide bizi öne geçirecek golü bir türlü bulamadık. Biz de iyi bir takımız. Takımımız yeni sezonun başlamasıyla daha iyi futbol oynuyor olacak. Oyuncuları daha yakından tanıyınca, daha güzel maçlara imza atacağız" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber