Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 02 Eylül 2016 - 11:28 Yorum: 0

Öztürk: “Türk’ün gücüne güç katmak istiyoruz”

Diriliş Başkanları Samsun İl Başkanı Ali Öztürk, "Cumhuriyetimizin kazanımları üstüne birikim yapıp Osmanlı'daki güzel tarafları alıp günümüzdeki...

Öztürk: “Türk’ün gücüne güç katmak istiyoruz”

Diriliş Başkanları Samsun İl Başkanı Ali Öztürk, "Cumhuriyetimizin kazanımları üstüne birikim yapıp Osmanlı'daki güzel tarafları alıp günümüzdeki çalışmalarla harmanlayıp Türk'ün gücüne güç katmak istiyoruz" dedi.

Diriliş Başkanları Samsun İl Başkanlığı, düzenlediği kahvaltı programıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi. Samsun Diriliş İl Başkanlığı'nda düzenlenen kahvaltı programına Diriliş Başkanları Samsun İl Başkanı Ali Öztürk, ilçe başkanları, kadın kolları ve basın mensupları katıldı. Kahvaltıdan önce bir açıklama yapan Ali Öztürk, hiçbir partinin siyasi eksenine dahil olmayan bir sivil toplum kuruluşu olduklarını söyledi.

Diriliş Başkanları olarak sosyal ve kültürel faaliyetlerin yanında genç nesillere; Osmanlı kültürünü, medeniyetini, hoşgörüsünü, adaletini anlatmak için çalışmalar yaptıklarını belirten Diriliş Başkanları Samsun İl Başkanı Ali Öztürk, "Bizler bu çalışmaları yaparken de Cumhuriyetimizin kazanımları üstüne birikim yapıp Osmanlı'daki güzel tarafları alıp günümüzdeki çalışmalarla harmanlayıp Türk'ün gücüne güç katmak istiyoruz. Bizler atalarımızın bıraktığı bayrağı devralarak misyonumuzu zaten belirlemiş ve bu isim ile uyuyan bir milleti uyandırmayı, unutulan örf ve töremizi anımsatmayı kendimize misyon edinmiş bir sivil toplum kuruluşuyuz. Yakın tarihimizle mukayese ettiğimiz zaman, artık karşımızda uyutulmuş, sömürülmüş bir Türkiye yerine izzet ehlinin sancak tuttuğu diri ve yeni bir Türkiye'ye koca bir milletin dirilişine tanık olmaktayız. Diriliş Başkanları hiçbir siyasi parti ve eksenine dahil değildir. Diriliş Başkanları olarak 18 ülke 52 il 72 ilçede temsilciliği olan bir sivil toplum kuruluşuyuz. Diriliş Başkanları olarak her zaman devletimizin ve milletimizin yanında olduk. Bizim amacımız dünün İhlas ve samimiyetini, bugünün enerjisi ve hızıyla birleştirip; ülkemiz için hayırlı, uzun vadeli, kaliteli adımlar atmaktır" diye konuştu.

Öztürk: “Türk’ün gücüne güç katmak istiyoruz”

Öztürk: “Türk’ün gücüne güç katmak istiyoruz”

Öztürk: “Türk’ün gücüne güç katmak istiyoruz”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber