Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Mart 2017 - 12:03 Yorum: 0

Özyavuz gençlerle referandumu konuştu

Şanlıurfa'nın Harran İlçe Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, 16 Nisanda sandıktan çıkacak güçlü "Evet'le Türkiye'nin geleceğe daha emin adımlarla...

Özyavuz gençlerle referandumu konuştu

Şanlıurfa'nın Harran İlçe Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, 16 Nisanda sandıktan çıkacak güçlü "Evet'le Türkiye'nin geleceğe daha emin adımlarla ilerleyeceğini söyledi.

Başkan Özyavuz, AK Parti Harran İlçe Başkanı Mahmut Özyavuz'un da katıldığı toplantıda, teşkilat mensupları ve gençlerle bir araya geldi. Özyavuz, gençlerle anayasa değişikliği paketi ve cumhurbaşkanlığı hükumet sisteminin oylanacağı 16 Nisandaki referanduma yönelik çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

"Halkımıza hizmet, kararımız evet" adı altında düzenlenen toplantıda konuşan Özyavuz, teşkilat üyeleri ve gençlerle sık sık bir araya geldiklerini belirterek, "aynı zamanda, hayattaki tecrübeleriyle yolumuzu her zaman aydınlatan büyüklerimizi de ziyaret ederek onlarla olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah onların tecrübeleri ve dualarıyla 16 Nisanda halkımızın özlemiş olduğu sistem değişikliği gerçekleşecek ve ülkemiz emin adımlarla geleceğe ilerleyecektir" dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Mahmut Özyavuz ise, referandumun önemine vurgu yaparak, "Referanduma kısa bir süre kaldı. Performansımızı artırıp, halkımızı en iyi şekilde bilinçlendirmeliyiz. 16 Nisanda, ülkemizin huzur ve refahına katkı sağlayacak yeni bir zafere imza atmalıyız" diye konuştu.

Özyavuz gençlerle referandumu konuştu

Özyavuz gençlerle referandumu konuştu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber