Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 27 Ocak 2021 - 21:33 Yorum: 0

Pablo Martin Batalla, Bursaspor’u ziyaret etti

Bursaspor'un efsane ismi Pablo Martin Batalla, uzun zaman sonra Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'ne gelerek takımı ziyaret etti.

Pablo Martin Batalla, Bursaspor’u ziyaret etti

Bursaspor'un efsane ismi Pablo Martin Batalla, uzun zaman sonra Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'ne gelerek takımı ziyaret etti. Teknik Direktör Mustafa Er ise; "Eski günlerdeki gibi" notuyla fotoğraf paylaştı.

TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor'un efsane futbolcusu Pablo Martin Batalla, uzun süre sonra yeşil-beyazlı kulübü ziyaret etti. Türk vatandaşlığı için yapması gereken prosedürleri yerine getirmek için yeniden Bursa'ya dönen Arjantinli isim, Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde takımı ziyaret etti. Hem futbolcular hem de antrenörlerle birlikte yemek yiyen Batalla'ya en büyük ilgiyi Teknik Direktör Mustafa Er gösterdi. Genç teknik adam, yemek sonrası çekilen fotoğrafı ise sosyal medya hesaplarından paylaşarak, "Eski günlerdeki gibi" yorumunda bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber