Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 10 Mart 2015 - 11:18 Yorum: 0

Pakistan ile EXPO Antalya ön anlaşması

2016 yılında Antalya'da yapılacak botanik EXPO'ya katılacak ülkeler arasında yer alan Pakistan ile katılımcı ön anlaşması imzalandı

Pakistan ile EXPO Antalya ön anlaşması

ANTALYA (AA) - EXPO 2016 Antalya'ya katılacak ülkeler arasında yer alan Pakistan ile katılımcı ön anlaşması imzalandı.

EXPO 2016 Antalya Ajansından yapılan yazılı açıklamaya göre, Pakistan Ülke Komiseri Abdul Wahid ve Pakistan EXPO 2016 Antalya Sorumlusu Asad Wahid, Antalya'ya gelerek proje hakkında bilgi aldı, bahçe kuracakları alanda incelemelerde bulundu.

EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreter Yardımcısı Faik Akturan başkanlığında düzenlenen toplantıda, Pakistanlı heyete yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verildi.

Pakistan olarak bugüne kadar yaklaşık 25 EXPO'da bahçe kurduklarını belirten Abdul Wahid, "Antalya EXPO için çok iyi hazırlandık. Pakistan'ı tam olarak yansıtacak, ziyaretçilerin ilgisini çekecek çok güzel bir bahçe kuracağız. Bahçenin kalıcı olması, ülkemizin tanıtımı açısından çok iyi olacaktır" dedi.

Genel Sekreter Yardımcısı Akturan ile Wahid, daha sonra katılımcı ön anlaşmasını imzaladı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber