Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 25 Ekim 2016 - 18:43 Yorum: 0

Pakistanlı işçinin ölümü güvenlik kamerasında

Sancaktepe'de raf atölyesinde yaşanan iş kazasında, Pakistan uyruklu bir işçi, çok sayıdaki ahşap plakanın üzerine düşmesi sonucu hayatını kaybetmişti.

Pakistanlı işçinin ölümü güvenlik kamerasında

Sancaktepe'de raf atölyesinde yaşanan iş kazasında, Pakistan uyruklu bir işçi, çok sayıdaki ahşap plakanın üzerine düşmesi sonucu hayatını kaybetmişti. İşçinin üzerine ahşap plakaların düşerek altında kalması, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Yunus Emre Mahallesi Vadi Sokak'ta bulunan raf atölyesinde saat 16.00 sıralarında inanılmaz bir kaza yaşanmıştı. Atölyede günlük işlerle çalışarak geçimini sağlayan Mukadder Ali (30) isimli Pakistan vatandaşı, ahşap plakaları taşımaya başladığı sırada plakalar üzerine devrilmiş, Mukadder Ali hayatını kaybetmişti. O anlara ait güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, Pakistanlı Mukadder Ali, ahşap plakaları iki arkadaşıyla duvara dayıyor. Bu sırada diğer plakayı almak için yere eğilen işçinin üzerine duvara dayadığı ahşap plaka düşüyor. Ali, kaza sonrası feci şekilde hayatını kaybediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber