Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 29 Ağustos 2016 - 12:58 Yorum: 0

Palandöken: “30 Ağustos’ta yazılan şanlı destan milli birlik ve beraberliğin ispatıdır”

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, 30 Ağustos yazılan destanın milli birlik ve beraberliğin ispatı olduğunu...

Palandöken: “30 Ağustos’ta yazılan şanlı destan milli birlik ve beraberliğin ispatıdır”

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, 30 Ağustos yazılan destanın milli birlik ve beraberliğin ispatı olduğunu söyledi.

30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle yazılı açıklama yapan Palandöken, şunları dedi:

"Devletimizin, askerimizin ve milletimizin "birlik ve beraberliği" tarihimizden günümüze kadar defalarca kanıtlanmıştır.Birlik ve beraberlikduygusunu hep gururla taşıyan bir milletin evlatları, başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde destansı bir başarıya imza atmışlardır. 30 Ağustos 1922'de "Başkomutanlık Meydan Muharebesi" efsanevi başarıyla sonuçlanmıştır.

Türk Milleti 30 Ağustos 1922 de olduğu gibi bugünde tüm düşman ve hainlere karşı birlik ve beraberliğini sürdürmüş, ülkesini müdafaa ederken tereddüte düşmemiştir. Ülkesini, demokrasiyi ve özgürlüğünü korumayı canı pahasına görev edinmiş halkımız, askerimiz, polisimiz ve devletimiz dün ve bugünlerde olduğu gibi, yarında aynı sorumluluk bilinciyle davranacaktır.

Şanlı milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlar, bu büyük zaferin 94. yıldönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanı uğruna o günden, bugüne kadar canını feda eden tüm aziz şehitlerimize ve vatanımızı korurken gazi olan tüm askerlerimize saygı ve minnetlerimi sunarım."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber