Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 05 Ağustos 2020 - 11:28 Yorum: 0

Palandöken: “Alınan kararlar piyasaları canlandırıyor”

Alınan ekonomik kararlar sayesinde piyasaların canlandığını belirten TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Esnafa yapılan destekler ve piyasa güven...

Palandöken: “Alınan kararlar piyasaları canlandırıyor”

Alınan ekonomik kararlar sayesinde piyasaların canlandığını belirten TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Esnafa yapılan destekler ve piyasa güven endeksi mevsimsel ürünler ihracattaki olumlu gelişmeler piyasalara canlılık getirdi" dedi.

Son ekonomik gelişmeleri ve piyasalardaki canlılığı değerlendiren Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Albayrak'ın almış olduğu bu ekonomik tedbirler piyasaları canlandırdı. Şu anda başta Almanya olmak üzere birçok Avrupa ülkesinden gelecek olan turistlerle ekonomi daha da canlanacak ve kapalı iş yerinin de açılması ile piyasalar hareketlenecek" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber