Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 17 Aralık 2018 - 15:53 Yorum: 0

Palandöken Belediyesi doludizgin devam ediyor

Birinci Lig'de mücadele eden Palandöken Belediyespor voleybol takımı konuk olduğu Rize Fındıklıspor ile oynadığı maçtan 3-1 galip ayrılarak 3 puanın...

Palandöken Belediyesi doludizgin devam ediyor

Birinci Lig'de mücadele eden Palandöken Belediyespor voleybol takımı konuk olduğu Rize Fındıklıspor ile oynadığı maçtan 3-1 galip ayrılarak 3 puanın sahibi oldu.

Rize Fındıklı Kapalı Spor Salonunda oynanan karşılaşmanın ilk seti başa baş mücadeleye sahne olurken karşılık sayılarla Palandöken Belediye Spor ilk seti 24- 26 kazanmasını bildi. Palandöken Belediyespor temposunu yükseltti ve art arda kazandığı sayılarla ikinci seti 21-25 alarak durumu 2-0 yaptı. Üçüncü sete Palandöken Belediyespor, üstünlüğünü koruyamayarak seti Fındıklıspor 25-23 kazanarak seti 2-1 yaptı. Palandöken Belediyespor adeta Karadeniz fırtınası gibi eserek son setti 23-25 alarak skoru belirleyen taraf oldu. Maçı 3-1 alarak hem 3 puanını sahibi oldu hem de lider olduğunu gösterdi. Palandöken Belediyespor Erkek Voleybol Takımı B gurubun da liderliğini koruyarak Efeler ligi için bir engeli daha aşmış oldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber