Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 06 Eylül 2016 - 12:43 Yorum: 0

Palandöken Belediyesi’nden Kurban Bayramı tedbirleri

Palandöken Belediyesi, Kurban Bayramı'na yönelik gerekli tüm tedbirleri aldı.

Palandöken Belediyesi’nden Kurban Bayramı tedbirleri

Palandöken Belediyesi, Kurban Bayramı'na yönelik gerekli tüm tedbirleri aldı. Palandöken'de hem iş makinaları, hem de 143 personelden oluşan özel bir ekip, bayram süresince işbaşında olacak.

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Kurban Bayramı dolayısıyla alınan tedbirlere ilişkin olarak bir açıklama yaptı. Bulutlar, vatandaşlara kurban kesim noktaları konusunda uyarıda bulunduğu açıklamasında, kesintisiz hizmet vurgusu yaptı.

Başkan Bulutlar, Kurban Bayramı süresince belediye hizmetlerinin aksamaması için araç ve personel planlaması yaptıklarını belirterek, "İlçemizde bayram boyunca hizmetler kesintisiz devam edecek" dedi.

Belediyenin Temizlik, Zabıta ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinden oluşan araç ve personellerin Palandöken sakinlerinin hizmetinde olacağını kaydeden Bulutlar, "Zabıta Müdürlüğü'müz 2 araç ve üç ekip halindeki toplam 15 personelle hazır kıta görev yapacak. İlaveten Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı 4 kepçe, 8 kamyon, 2 mini loder, 1 jcb iş makinası, 1 binek araç ile toplam 20 personel, bayramda kesintisiz hizmet için işbaşında olacak. Temizlik İşleri Müdürlüğü'müz ise, 7 çöp kamyonu, 1 arazöz, 1 jcb iş makinası, 1 kamyon, 1 mini loder ve toplam 98 personelle, tüm ihtiyaçlara cevap verecek. Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde de yine 1 kamyon, 1 arazöz, 1 kepçeli traktör, 1 mini loder, 1 binek araç ile toplam 10 personel hizmetlerini aralıksız sürdürecek. Yaptığımız görevlendirme kapsamında 34 iş makinası ve 143 personel tam mesai yapacak" diye konuştu.

İŞTE PALANDÖKEN'DEKİ KESİM NOKTALARI

Öte yandan Palandöken Belediye Başkanı Bulutlar, kurban kesim noktalarıyla ilgili bilgiler de verdi. Bulutlar, ilçe sınırları dahilinde belirlenen kurban kesim noktalarını şöyle sıraladı: "Kurban Kesim yerleri olarak Abdurrahman Gazi Mahallesi Cenk Evler Karşısı. Adnan Menderes Mahallesi Şengel Öğrenci Yurdu. Adnan Menderes Mahallesi Yıdızkent Zabıta Karşısı. Adnan Menderes Mahallesi Suat Aslan Camii Karşısı. Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi Sevk İdare arkası. Kayakyolu Şahitler Parkı üstü. Yenişehir Üst Yol Yenişehir Erkek Öğrenci Yurdu."

Bulutlar, sözlerini şöyle tamamladı: "Vatandaşlarımızın sağlıklı ortamlarda kurbanlarını kesmelerini istiyoruz. Açık alanlarda rastgele kurban kesimine ve atıkların çevreye bırakılmasına kesinlikle müsaade etmiyoruz. Halkımızın açık alanlarda kesim yapmamalarını ve rahatsız edici görüntüler sergilememelerini rica ediyoruz. Halkımızın dini vecibelerini yerine getirirken, çevreye karşı daha duyarlı davranacaklarına inanıyorum. Bayram süresince yine belediyemizde görevlendirilen personellerimiz tüm olumsuzluklara karşı 724 saat süreyle görevleri başında olacaklar. Bayram süresince belediyemize ulaşmak isteyen vatandaşlarımızın 317 05 94- 95 veya 0549 316 20 61 numaralı telefonları aramalarını istiyoruz."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber