Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
21:06 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "İstanbul’un ikinci bir 5 yıla daha tahamm...21:05 Ordu’da yaklaşık bin 500 üniversite öğrencisi iftar sofrasında buluştu21:04 Başkentte seyir halindeki araç alev aldı20:59 Siirt’te muhtarlık kavgasında 9 kişiyi yaralamışlardı, Batman’da yakalandıl...20:58 Lübnan, İsrail saldırıları nedeniyle BM’ye resmi şikayette bulunacak20:56 UAD, İsrail’e Gazze Şeridi’ne “acil ihtiyaç duyulan” yardımların ulaştırılm...20:55 Rize’de cenaze dönüşü kaza: 4 yaralı20:52 Düzce Üniversitesi öğrencileri için iftar programı düzenledi20:43 Sağlık Bakanı Koca: "Malpraktis, Türkiye’de kökten çözülüyor"20:38 Final Okulları ilkokul öğrencileri ağırladıkları misafirlerine etkinlik düz...20:33 Bakan Ersoy: "Bu yıl daha da yüksek rakamlara ulaşacağız”20:27 Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarımız sürdürüyor20:13 Banu Parlak, Küçükçekmece Adliyesini birbirine kattı20:09 UNESCO’da "30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü" etkinliği yapıldı20:05 Tek seferde yakalanan en yüksek miktar: Habur Gümrük Kapısı’nda 850 kg eroi...20:05 SGK’dan emekli promosyonu ile ilgili açıklama20:00 Kripto para borsası FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried’a 25 yıl hapis cezası19:21 Bakan Işıkhan: "Sandık güvenliği bizim için çok önemli"19:16 Edirne’de terör operasyonu: 13 gözaltı19:11 Bakan Işıkhan: "Temmuz ayında emekli aylıklarını tekrar masaya yatıracağız"
Sami Er
Yerel 06 Haziran 2020 - 13:48 Yorum: 0

Palandöken Belediyesinden özel etkinlik

Palandöken Belediyesi ve AK Parti Palandöken ilçe Teşkilatı yeni bir vefa etkinliğinde buluştu.

Palandöken Belediyesinden özel etkinlik

Palandöken Belediyesi ve AK Parti Palandöken ilçe Teşkilatı yeni bir vefa etkinliğinde buluştu. Şehit Çocuklar Hatıra Fidanlığı'nın oluşturulduğu törende sunum yapan Palandöken Belediye Başkanı Muhammed Sunar, "Şehitlerimizi rahmet, saygı ve minnetle anıyoruz" dedi.

Şehit düşen ve şiddet sonucu vefat eden çocuklar adına Palandöken Belediyesi anlamlı bir etkinliğe imza attı. Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu ve Palandöken Belediyesi Toplum İletişim Merkezi (PALTİM) görevlilerinin katıldığı etkinlikle, çocukların isimlerinin verildiği ağaçlar toprakla buluşturuldu.

Yüzlerce Fidan Onların Adlarıyla Yeşerecek

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda, şehit düşen ve şiddet sonucu vefat eden çocukların fotoğraflarını siperlikli maskelerine işleyerek, anlamlı bir anma etkinliğine imza atan Palandöken Belediyesi ekipleri, dün de Dünya Çevre Günü münasebetiyle düzenledikleri etkinlikte, andıkları bu çocuklar adına fidan dikimi yaptılar. Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar ve AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu'nun da katıldığı etkinlikte ölümleriyle Türkiye'yi derinden sarsan çocukların isimlerinin verildiği fidanlar toprakla buluşturuldu.

PALTİM görevlileri, aralarında Trabzon'da şehit olan Eren Bülbül, Ankara'da 15 Temmuz Şehidi Abdullah Tayyip Olçok, Ağrı'da kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedeni bulunan Leyla Aydemir, Kars'ta kafası taşla ezilerek öldürülen Sedanur Güzel gibi ölümüyle Türkiye'yi derinden sarsan 11 çocuğun fotoğrafının bulunduğu maskeleri takarak, ağaç dikimini gerçekleştirdi.

Sunar'ın Değerlendirmesi

Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, "Dünya Çevre Günü nedeniyle düzenlediğimiz bu etkinlikle, anıları belleğimizde, acıları yüreğimizde olan kardeşlerimizi bir kez daha andık. Bugün AK Parti Palandöken İlçe Başkanımız Haktan Ömeroğlu ile birlikte, şehit düşen, şiddet sonucu vefat eden çocuklarımızın isimlerinin verildiği çam fidanlarını kent ormanında toprakla buluşturduk. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yeri bizde ayrıdır. Kapımız onlar için sonuna kadar açık. Bizden ne istekleri olursa anında yerine getirmeye gayret gösteriyoruz. Umarız hiçbir çocuğumuzun burnu dahi kanamaz" dedi.

Palandöken Belediyesinden özel etkinlik

Palandöken Belediyesinden özel etkinlik

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber