Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 27 Mart 2015 - 15:38 Yorum: 0

Palandöken Belediyespor, İnegöl maçına kilitlendi

Erkekler Voleybol 1. Ligi'nde mücadele eden Palandöken Belediyespor, İnegöl Belediyespor maçını kazanarak, ligde kalmak için avantaj sağlamayı hedefliyor

Palandöken Belediyespor, İnegöl maçına kilitlendi

ERZURUM (AA) - Erkekler Voleybol 1. Ligi'nde normal sezonu 10. sırada tamamlayarak Baraj Etabı'na kalan Palandöken Belediyespor, İnegöl Belediyespor maçına kilitlendi.

Lig etabını son dört sırada tamamlayan Palandöken Belediyespor ile İnegöl Belediyespor, Şahinbey Belediyespor ve Gümüşhane Torul Gençlik, Baraj Etabı'nda mücadele edecek. Lig etabında alınan puanların da taşınacağı Baraj Etabı maçları, iki ilde 3'er gün sürecek ve lig usulü iki devreli turnuva şeklinde oynanacak. Baraj Etabı sonunda toplam puanlarına göre son iki sırayı alan takımlar, İkinci Lig'e düşecek.

Palandöken Belediyespor Kulübü voleyboldan sorumlu şube başkanı ve takım menajeri Ömer Kolişler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, normal sezonu 10. sırada tamamladıklarını anımsatarak, ligin son dört takımının kendi arasında puanlarını taşıyarak, çift devreli lig yapacağını söyledi.

Kolişler, 29-30-31 Mart tarihlerinde Ankara'da, 5-6-7 Nisan'da da yine Elazığ'da İnegöl Belediyespor, Şahinbey Belediyespor ve Gümüşhane Torul Gençlik ile birer maç yapacaklarını belirterek, "Bizim ligdeki puanlarımızın üstüne, aldığımız puanlar ilave edilecek. Ondan sonra son iki takım düşecek. Biz şu anda 10'uncu sıradayız, puanımız 15. Bizim üstümüzdeki Şahinbey Belediyespor'un puanı 21,7. Bizim altımızdaki İnegöl Belediyespor'un da yine puanı 15. En altta da Gümüşhane Torul var, puanı 10" diye konuştu.

Kolişler, 29 Mart Pazar günü Ankara'da ilk maçı İnegöl Belediyespor ile yapacaklarının söyleyerek, "Moral açısından olsun, rakiplerden üstünlük konusunda olsun özellikle İnegöl ve Gümüşhane, üstünlük sergileyebileceğimiz takımlar. Bu üç takım arasından Palandöken, Gümüşhane, İnegöl kim derseniz, en güçlü olan biziz. Ona güveniyoruz. Play-out'ta şansımız yüksek, ligde de kalmış oluyoruz" dedi.

Takım olarak üç maçtan da galibiyet alarak ayrılmak istediklerini anlatan Kolişler, şunları kaydetti:

"Mağlup da olabiliriz ama tüm maçlardan puan alarak, ayrılmak istiyoruz. En önemlisi de İnegöl ve Gümüşhane ile arka arkaya oynamamız, fikstür avantajını da değerlendirmek istiyoruz. Birinci maçımız İnegöl, ikinci maçımız Gümüşhane, üçüncü maçımız Şahinbey. Zaten Şahinbey ile altı puan fark var. Şahinbey ilk maçında Gümüşhane'den puan alırsa çok rahatlayacak. Biz de İnegöl'den alırsak rahatlayacağız. Garanti değil ama şansımız yüzde 80'lere çıkacak. Üç maçtan iki galibiyet almak, 6 puan almak çok büyük bir avantaj."

Kolişler, Ankara'da yapılacak maçlara ​Erzurumluları destek vermek için beklediklerini sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber