Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Mart 2015 - 17:58 Yorum: 0

Palandöken Belediyespor'un galibiyeti

Palandöken Belediyespor Kulübü Onursal Başkanı Bulutlar: "İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından da mağlubiyet alsaydık işimiz zora girecekti ama çok şükür galibiyete ulaştık"

Palandöken Belediyespor'un galibiyeti

ERZURUM (AA) - Voleybol Erkekler 1. Ligi'nde mücadele eden Palandöken Belediyespor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından 3 puan kazanmanın mutluluğunu yaşıyor.

Kulübün onursal başkanı Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, yaptığı açıklamada, son haftalarda yaşadıkları puan kayıpları nedeniyle ligde alt sıralara gerilediklerini belirtti.

Play-out'tan uzaklaşmak istemediklerini ifade eden Bulutlar, bu yüzden de İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına çok iyi hazırlandıklarını vurguladı.

Zorlu maçtan aldıkları galibiyetin kendilerini rahatlattığını belirten Bulutlar, şunları kaydetti:

"Son haftalarda iyi oynamamıza rağmen son anlarda rakiplerimize set veriyorduk. İstanbul karşısında da mağlubiyet alsaydık hem çok üzülürdük hem de işimiz zora girecekti ama çok şükür galibiyete ulaştık. Hedefimize ulaşmak için bunun bir başlangıç olması lazım. Bu hafta deplasmanda Şahinbey Belediyespor ile karşılaşacağız. İnşallah Şahinbey Belediyespor karşısında da çıkışımızı sürdürürüz."

Antrenör Mustafa Çayır da "Takım olarak inandık ve başardık. Bu galibiyet bizi kendimize getirdi. Alınan puanlar play-out'ta çok işimize yarayacak" ifadesini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber