Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 25 Ekim 2016 - 10:38 Yorum: 0

Palandöken: “Yapılandırma başvuru ve ilk taksit ödeme süresi yılbaşına ertelenmeli”

Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Yapılandırma Kanununa başvuru süresi ve ilk taksit ödemeleri yılbaşına...

Palandöken: “Yapılandırma başvuru ve ilk taksit ödeme süresi yılbaşına ertelenmeli”

Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Yapılandırma Kanununa başvuru süresi ve ilk taksit ödemeleri yılbaşına kadar ertelenmeli" dedi.

Borç yapılandırması ile ilgili kanunda bazı sorunların çözülemediğini belirten Palandöken, 2015 yılına ait olduğu halde hala ilgilisine tebliğ edilmeyen idari para cezalarının bulunduğunu kaydetti Palandöken, "Kanuna göre tebliğ edilmeyen idari para cezaları yapılandırılamıyor. Oysa on binlerce esnafın ödemesi gereken para cezaları yapılandırma kapsamına girdiği halde sırf tebliğ edilmediği için yapılandırılamıyor. Kanunda yapılacak bir maddelik değişiklik ile bu sorun çözülmeli" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber