Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Temmuz 2014 - 12:08 Yorum: 0

Palandöken'de bayramlaşma töreni

ERZURUM (AA) - Palandöken Belediyesi'nde bayramlaşma töreni düzenlendi.Palandöken Aile Çay Bahçesi'nde düzenlenen törene, Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, AK Parti İlçe Başkanı Haktan...

Palandöken'de bayramlaşma töreni

ERZURUM (AA) - Palandöken Belediyesi'nde bayramlaşma töreni düzenlendi.

Palandöken Aile Çay Bahçesi'nde düzenlenen törene, Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, AK Parti İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, Hizmet İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Erol Aksakal, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları ile personel katıldı.

Bulutlar, yaptığı açıklamada, birlik ve beraberlik içinde bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, fakat İslam coğrafyasında yaşananlara üzüldüğünü belirtti.

Yaklaşık altı yıldır bayramın ikinci günü belediye çalışanlarıyla bayramlaştığını ifade eden Bulutlar, ilçede bayramın sorunsuz şekilde kutlanması için zabıta, temizlik ve park bahçeler ekiplerinin gerekli tedbirleri aldığını bildirdi.

Bulutlar, "Belediye olarak bayramlarda aldığımız tedbirleri bu yıl da uyguladık. Bazı birimlerimizin fazla mesai yapmasının sebebi sorunsuz bir bayram geçirmekti. Şükürler olsun ki bir Ramazan Bayramı'nı da sorunsuz geçirdik. Belediye olarak ramazan öncesi camilerimiz temizliği başta olmak üzere, ramazan süresince iftar sofralarımız doldu taştı, mobil iftar aracımız kimsesizlerin kimsesi oldu" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber