Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
06:53 İstanbul’da sabah saatlerinde sağanak yağış etkili oldu06:47 Cemevlerinin Aydınlatma Giderlerinin Ödenmesine Dair Yönetmelik Resmi Gazet...06:11 Anayasa Mahkemesi Üyeliğine Seçme Kararı Resmi Gazete’de06:10 Kurtuluş Savaşı’nda hizmetleri tespit edilen gazilerin mirasçılarına “İstik...05:56 Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de03:39 Aksaray’da nefes kesen polis-hırsız kovalamacası kamerada02:31 Direksiyon hakimiyeti kaybeden otomobil sürücüsü aydınlatma direğine çarptı...02:12 Para vermeyen annesini benzin dökerek yakan şahıs tutuklandı02:01 Bursa’da 500 polisle ’huzur’ uygulaması: 14 kişi yakalandı01:55 Kırıkkale’de ambulans ile ticari taksi çarpıştı: 4 yaralı01:54 Frenleri tutmayan otomobil, 14 aracı biçti01:36 3 kişinin öldüğü kaza bölgesinde kamyonet ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı01:26 Dörtyol’da 3 yıl 1 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:25 İskenderun’da kasten yaralama suçundan 1 kişi tutuklandı01:24 Dörtyol’da 23 yıl 9 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:23 Hatay’da 150 bin TL’lik çeşitli eşya çalan 2 şüpheli yakalandı01:22 Hatay’da hırsızlık olayının şüphelileri yakalandı01:21 İskenderun’da çeşitli suçlardan aranan 9 şahıs yakalandı01:16 Ankara’da seyir halindeki araç alevlere teslim oldu01:10 Feyyaz Uçar: “Teknik direktör arayışımızı 1-2 hafta içerisinde başlatacağız...
Yerel 23 Ocak 2020 - 10:23 Yorum: 0

Palandöken’de yılın ilk halk günü toplantısı

Palandöken Belediyesi'nde düzenlenen Halk Günü Toplantısında Vatandaşlar, Uluslararası İdealkent ödülünden dolayı Başkan Muhammet Sunar'ı tebrik ettiler.

Palandöken’de yılın ilk halk günü toplantısı

Palandöken Belediyesi'nde düzenlenen Halk Günü Toplantısında Vatandaşlar, Uluslararası İdealkent ödülünden dolayı Başkan Muhammet Sunar'ı tebrik ettiler. Sosyal ve Katılımcı Belediyecilik alanında Palandöken Belediyesi'nin uluslararası arenada layık görüldüğü ödülün kendilerini gururlandırdığını ifade eden Palandökenliler, teşekkürlerini dile getirdiler.

Yeni yılın ilk "Halk Günü Toplantısı" Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar'ın başkanlığında Palandöken sakinlerinin katılımı ile gerçekleşti. İlçe halkı ile bire bir iletişim kurmak ve sorunlara yerinde, hızlı çözüm bulmak amacıyla her ay düzenli bir şekilde yapılan Halk Günü Toplantısı, Palandöken Belediyesi hizmet binasında düzenlendi. Toplantıda, başkan yardımcıları ve birim amirleri de hazır bulundu.

"HALK GÜNÜ TOPLANTILARI BİZİM İÇİN ENERJİ KAYNAĞI"

Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, sorunların tespiti ve hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulması noktasında Halk günü toplantılarının önemine vurgu yaptı. Başkan Sunar, "Halk günü toplantıları bizim için enerji kaynağı. Burada yüklendiğimiz enerji ile ilçemize hizmet yolunda güçlü adımlar atıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz halk günü toplantılarında iletilen sorunların birçoğu çözüme kavuştu. Bugünde oluşan yeni sorunları topladık ve çözüme kavuşturma noktasında vatandaşlarımızla birlikte bir yol haritası çizdik. Ben Palandökenli hemşerilerime teşekkür ediyorum. Palandöken halkının refahı için ekibimle birlikte mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarımızı yürütüyoruz." diye konuştu.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN SUNAR'A TEBRİK VE TEŞEKKÜR

Toplantıya katılan vatandaşlar da, Kent Araştırmaları Enstitüsü tarafından Paris'te UNESCO binasında düzenlenen törenle takdim edilen Uluslararası İdealkent ödülünden dolayı Başkan Sunar'ı tebrik ettiler. Vatandaşlar, "Belediyemizin uluslararası arenada ödüle layık görülmesi, bizleri gururlandırmıştır. Tebrik ve teşekkür ediyoruz." Dediler.

Palandöken’de yılın ilk halk günü toplantısı

Palandöken’de yılın ilk halk günü toplantısı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber