Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 08 Şubat 2019 - 11:53 Yorum: 0

Palandöken’den Yalçın Menteş için başsağlığı mesajı

Yalçın Menteş'in vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımlayan Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken,...

Palandöken’den Yalçın Menteş için başsağlığı mesajı

Yalçın Menteş'in vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımlayan Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Başarılı bir oyuncuyu daha kaybettik" dedi.

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, sanat camiasının duayenlerinden Yalçın Menteş'in vefat etmesi nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı. Palandöken mesajında, "Bir süredir yoğun bakımda tedavi gören başarılı oyuncu Yalçın Menteş'in ölüm haberini büyük bir üzüntü ile öğrendim. Tiyatro oyunları ve televizyon dizilerindeki rolleri ile tanınan duayen oyuncuya Allah'tan rahmet, acılı ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber