Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Haziran 2016 - 14:03 Yorum: 0

Pamucak Sosyal Tesisleri Hizmete Açılıyor

İzmir'in Selçuk ilçesinde, çocukların da büyük keyif alarak gönül rahatlığıyla tatillerini yapabilecekleri Pamucak Sosyal Tesislerinde ikinci etap çalışması...

Pamucak Sosyal Tesisleri Hizmete Açılıyor

İzmir'in Selçuk ilçesinde, çocukların da büyük keyif alarak gönül rahatlığıyla tatillerini yapabilecekleri Pamucak Sosyal Tesislerinde ikinci etap çalışması tamamlandı.

Selçuk ilçesinde, yıllardır bakımsız olması nedeniyle Pamucak Sosyal Tesislerinde başlatılan çalışmalarda sona erdi. Birinci etap çalışması ile Pamucak'a hayat veren Selçuk Belediyesi, ikinci etap projesini de tamamladı. Bu kapsamda, 250 metrekare kapalı, 50 metrekare açık terası bulunan toplam 300 metrekarelik kahvaltı salonu ve restoran da çalışmalar yapıldı. Yerli ve yabancı tatilcilerin vazgeçemediği sahil şeridine sahip olan Pamucak'ın, yenilenen tesisleri ile 29 Haziran 2016 Çarşamba günü saat 19:00'da hizmete açılacağı bildirildi. Son derece modern bir görünüme kavuşan tesisler, mimari yapısıyla da dikkat çekti.

Pamucak'a gelen misafirlerin doğrudan denizi görebilecekleri bir alan kazandırıldığını kaydeden Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı, "Tatilini Pamucak'ta geçirecek olan misafirlerimiz burada yemeğini yerken denizi de görebilecekler. Bakımsız olan yapıyı geçen yıl kaldırdık. Dolayısıyla buradaki alanı kazanmış olduk. Bu alan içerisinde ayrıca büfeler ve duş alanları yaptık. Tuvaletleri yeniledik ve çimlendirdik. Güzel bir ışıklandırmayla görselliği de arttırıcı güzel bir alan oluşturduk" dedi.

İkinci etap çalışmaları ile ilgili bilgi veren Başkan Bakıcı, şöyle devam etti:

"Pamucak eşsiz bir kumsala sahip. Burada halkımızın çocuklarıyla gelip güzel bir gün geçirmelerini sağlayıcı bir çalışma ortaya koyuyoruz. Gelecek yıl başlatacağımız üçüncü aşamada ise bungalov tipi evler yaparak vatandaşımızın daha sağlıklı koşullarda tatillerini geçirmelerini sağlamak istiyoruz" dedi.

Pamucak Sosyal Tesisleri Hizmete Açılıyor

Pamucak Sosyal Tesisleri Hizmete Açılıyor

Pamucak Sosyal Tesisleri Hizmete Açılıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber