Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Ağustos 2016 - 15:44 Yorum: 0

Pamukkale Belediyesi’nde bir memur daha açığa alındı

Pamukkale Belediyesi tarafından yapılan açıklama ile FETÖ soruşturması kapsamında bir memurun daha açığa alındığı duyuruldu.

Pamukkale Belediyesi’nde bir memur daha açığa alındı

Pamukkale Belediyesi tarafından yapılan açıklama ile FETÖ soruşturması kapsamında bir memurun daha açığa alındığı duyuruldu. Belediyede açığa alınan son memurla görevden uzaklaştırılanların sayısı 5'e yükseldi.

Pamukkale Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi: " Darbe Teşebbüsü nedeniyle 23.07.2016 tarihli ve 29779 sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren "667 Sayılı Olağanüstü Hal Kapsamında Alınan Tedbirlere İlişkin Kanun Hükmünde Kararname ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 137. Maddesine istinaden; FETÖ/PDY terör örgütüne irtibatı tespit edilen belediyemizde çalışan 1 memur daha açığa alınarak yasal işlem başlatılmıştır. Pamukkale Belediyesi içerisinde süreçte açığa alınan ve yasal işlem başlatılan memur sayısı 5'e yükselmiştir. FETÖ/PDY terör örgütü ile irtibatları olabilecek kişiler hakkında incelemeler, kurumlarla irtibatlı bir şekilde sürdürülmektedir"

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber