Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 05 Eylül 2016 - 10:08 Yorum: 0

Pamukkale Belediyesi’nden yapılandırma çağrısı

Pamukkale Belediyesi, 6736 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun kapsamında Belediyeye borcu bulunan vatandaşlara çağrıda...

Pamukkale Belediyesi’nden yapılandırma çağrısı

Pamukkale Belediyesi, 6736 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun kapsamında Belediyeye borcu bulunan vatandaşlara çağrıda bulundu.

Pamukkale Belediyesi'nden yapılan açıklamada yapılandırma süreci ile ilgili şu bilgilere yer verildi:

"Bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin 6736 sayılı kanun 19 Ağustos günü Resmi Gazetede yayımlandı. Bu kanun ile belediyelere ilan ve reklam vergileri, çevre temizliği, arazi, arsa, harç, ücret, katılma payları gibi borcu olanlara büyük ödeme kolaylığı sağlanıyor. Bu kanun ile vatandaşlarımız; ödeme vadesi 30 Haziran 2016 tarihi ve öncesine ait birikmiş borçlarını yeniden yapılandırmakta, gecikme zammı ile gecikme faizi yükünden kurtulmakta, borçlarını çok sayıda imkanla taksitlendirme gibi birçok kolaylığı ve fırsatı yakalıyor. Vatandaşlarımızın bu fırsatı değerlendirmeleri için 31 Ekim 2016 tarihi mesai bitimine kadar Pamukkale Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü'ne şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir."

"Önemli bir fırsat"

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, borcu olan vatandaşların birçok artı sağlayan bu süreci kaçırmamasını isteyerek, "Birçok alanda olduğu gibi vatandaşlarımızın belediyelere yönelik borçlarının da yapılandırıldığı ve borç faizlerinin silindiği yasal düzenleme yürürlükte. Vatandaşlarımıza birçok artı değer sağlayan kanun kapsamında ilçemizde vatandaşlarımız belediyemize gelerek borçlarının gecikme faizi yükünden kurtularak, taksit imkanlarıyla borçlarını ödeyebilir. 31 Ekim'de son bulacak bu süreci ben vatandaşlarımızın kaçırmamasını öneriyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber