Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Ağustos 2016 - 11:33 Yorum: 0

Pamukkale Belediyesi’nin eğitim desteği için başvuruları devam ediyor

Pamukkale Belediyesi'nin, her yeni eğitim-öğretim yılında ihtiyaç sahibi ailelerin ortaokul ve lisede okuyan çocuklarına yapacağı eğitim yardımı başvuruları...

Pamukkale Belediyesi’nin eğitim desteği için başvuruları devam ediyor

Pamukkale Belediyesi'nin, her yeni eğitim-öğretim yılında ihtiyaç sahibi ailelerin ortaokul ve lisede okuyan çocuklarına yapacağı eğitim yardımı başvuruları devam ediyor.

Pamukkale Belediyesi tarafından çocukları okula giden ihtiyaç sahibi ailelerin ortaokul ve lise öğrencilerine yapılan yardımların başvuru tarihi 9 Eylül tarihine kadar devam edecek. Belediyenin resmi internet adresi üzerinden yapılan başvurularda, bu yıl 2 bin öğrenciye eğitim desteği sağlanacak.

başvuru sürecini dikkate alarak işlemlerini yaptırmalarını gerektiğini belirten Başkan Gürlesin, "Pamukkale Belediyesi olarak ilçemizde 128 okulumuzun neredeyse tamamına dokunarak fiziki ihtiyaçlarının giderilmesinde yardımcı olduk. Her yıl olduğu gibi bu yılda ilçemizde ihtiyaç sahibi ailelerimizin ortaokul ve lisede okuyan çocuklarına eğitim yardımı yapacağız. Geçtiğimiz yıl 500 ortaokul öğrencisine 8 ay boyunca aylık 55 lira, bin 100 lise öğrencisine ise yine 8 ay boyunca aylık 75 lira eğitim desteği yaparak toplamda bin 600 öğrenciye 880 bin lira eğitim desteği vermiştik. 2016-2017 eğitim öğretim yılı içinse 900 ortaokul öğrencisine 8 ay boyunca aylık 60 lira, 1100 lise öğrencisine ise yine 8 ay boyunca aylık 80 lira eğitim desteği yapacağız. Toplamda 2000 öğrenciye 1 milyon 136 bin lira eğitim desteği vereceğiz. Başvurular 9 Eylül tarihine kadar internet adresi üzerinden yapılacak. Belirlediğimiz kriterlere uyan ailelerimizin okuyan çocuklarına eğitim yardımını sağlayacağız. Ben şimdiden sürecin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Pamukkale Belediyesi’nin eğitim desteği için başvuruları devam ediyor

Pamukkale Belediyesi’nin eğitim desteği için başvuruları devam ediyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber