Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Temmuz 2016 - 17:58 Yorum: 0

Pamukkale’de FETÖ bağlantılı okullar kapatıldı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bulunan FETÖ ile bağlantılı olduğu tespit edilen Özel Servergazi İlkokulu ve Ortaokulu ile Özel Bilgi Kuşağı Temel Lisesi...

Pamukkale’de FETÖ bağlantılı okullar kapatıldı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bulunan FETÖ ile bağlantılı olduğu tespit edilen Özel Servergazi İlkokulu ve Ortaokulu ile Özel Bilgi Kuşağı Temel Lisesi kapatıldı.

TSK içerisinde yapılanan FETÖ yanlısı askerlerin kalkıştığı ve püskürtülen darbe girişiminin 8. gününde de Denizli halkı meydanları doldurarak demokrasiye sahip çıkmaya devam ediyor. Olağanüstü Hal Kapsamında alınan tedbirlere ilişkin kanun hükmünde kararname çerçevesinde Fethullahçı Terör Örgütü'yle (FETÖ) ilişkili olduğu gerekçesiyle yüzlerce dernek, sendika, vakıf, yurt ve okulun kapısına kilit vuruluyor. Pamukkale İlçe sınırları içinde bulunan FETÖ ile bağlantılı olduğu tespit edilen Aktepe Mahallesi'ndeki Özel Servergazi İlkokulu ve Ortaokulu ile Ege Çarşısında bulunan Özel Bilgi Kuşağı Temel Lisesi, Emniyet ekipleri başta olmak üzere Milli Eğitim Müdürlüğü, Maliye Müfettişleri ve Milli Emlak personelinin katılımıyla yapılan arama ve kayıt çalışmalarının ardından Pamukkale Belediyesi Zabıta Ekiplerince mühürlenerek kapatıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber