Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...00:06 Bakan Tunç: "İsrail Dışişleri Bakanının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyi...
Yerel 20 Eylül 2016 - 12:58 Yorum: 0

Pamukkale’de ücretsiz internet dönemi başladı

Pamukkale Belediyesi, ilçede tüm vatandaşlara yönelik ücretsiz kablosuz internet hizmeti başlattı.

Pamukkale’de ücretsiz internet dönemi başladı

Pamukkale Belediyesi, ilçede tüm vatandaşlara yönelik ücretsiz kablosuz internet hizmeti başlattı.

Pamukkale Belediyesi tarafından hayata geçirilen ücretsiz internet hizmeti Asm 4 mahallede 10 adet kablosuz internet istasyonu ile faaliyete başladı.

İlçede başta gençler ve öğrenciler olmak üzere tüm ilçe halkına hizmet verecek ücretsiz kablosuz internet istasyonu ve şarj noktası ilk etapta 4 mahallede kuruldu. Turizm bölgesi Karahayıt'ta 4, Akköy'de 1 olmak üzere, üniversite öğrencilerinin yoğun olarak ikamet ettiği Asmalıevler'de 2 ve Yunusemre mahallesinde 3 toplamda ise 10 adet ücretsiz kablosuz internet istasyonu ve şarj noktası vatandaşlara hizmet vermeye başladı.

Güneşten kendi enerjisini üreten istasyonlarda vatandaş hem cep telefonunu şarj edebiliyor hem de istasyonun 50 metre çapında interneti ücretsiz kullanabiliyor.

Kısa zamanda ücretsiz internet hizmetinin tüm ilçe geneline yayılacağını belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, "29 aylık dönemimizde yaptığımız yatırımlar ve hayata geçirdiğimiz projelerle önemli bir mesafe aldık. Dönemimiz içerisinde de inşallah ortaya çıkan eserlerimizle modern bir Pamukkale'nin fotoğrafını ortaya çıkarmış olacağız..Bilgi kaynağı olan ve iletişimden, insanların birçok işlemini üzerinden yapabildiği internet, günümüzde artık vazgeçilmezler arasında.Biz de gençlerimize, vatandaşlarımıza her ortamda bilgiye ulaşmalarını sağlamak amacıyla ilçemizde ücretsiz internet hizmeti vermeye başladık. İlk etapta turizm bölgemize ve üniversite öğrencilerimizin yoğun olduğu 4 mahallemizde toplam 10 adet ücretsiz kablosuz internet istasyonu ve şarj noktası kurduk. Bir istasyondan aynı anda 6 kişi telefonunu şarj edebilir ve ücretsiz internetten faydalanabilir durumda. İnşallah kısa zamanda ücretsiz internet istasyonu ve şarj noktası tüm mahallelerimize yayılacak. Çalışmamızın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Pamukkale’de ücretsiz internet dönemi başladı

Pamukkale’de ücretsiz internet dönemi başladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber