Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 08 Ağustos 2022 - 11:26 Yorum: 0

Pamukkaleli pehlivanlardan 8 madalya

Denizli'de, Pamukkale Belediyesporlu pehlivanlar hafta sonunda katıldıkları 2 ayrı güreşten toplam 8 madalya çıkardı.

Pamukkaleli pehlivanlardan 8 madalya

Denizli'de, Pamukkale Belediyesporlu pehlivanlar hafta sonunda katıldıkları 2 ayrı güreşten toplam 8 madalya çıkardı. Mavi-beyazlı kulübün pehlivanları toplamda 2 altın, 2 gümüş ve 4 de bronz madalya kazandı.

Pamukkale Belediyesporlu pehlivanlar başarılarına devam ediyor. Er meydanlarında kol bağlayan pehlivanlar haftayı 8 madalya ile tamamladı. Kale'de düzenlenen 26. Geleneksel Kaledavaz Biber Festivali Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde Pamukkale Belediyesporlu pehlivanlar da mücadele etti. Küçük orta boyda er meydanına çıkan Yılmaz Bakan rakiplerini geride bırakarak altın madalya almaya hak kazanırken, başaltı boyunda Erhan Yılmaz ve ayak boyunda Beytullah Sarı finalde yenilerek ikincilikte kaldı. Deste büyük boyda Hamza Şipal ve Minik 2 boyunda Hüseyin Umut Alver ise üçüncü olmayı başardılar.

Menteşe'den 3 madalya çıktı

Pamukkale Belediyesporlu pehlivanlar Muğla Menteşe Yağlı Pehlivan Güreşleri'ne de katıldı. Büyük mücadeleler sonunda deste küçük boyda yer alan Umut Erdoğan güçlü rakiplerini geride bırakarak Altın madalya kazandı. Ayak boyunda kol bağlayan Beytullah Sarı ve başaltı boyunda er meydanına çıkan Erhan Yılmaz ise üçüncü olmayı bildi. Böylece Pamukkale Belediyesporlu pehlivanlar hafta sonunda katıldıkları 2 ayrı yağlı pehlivan güreşlerinde 2'si altın, 2'si gümüş ve 4'ü bronz olmak üzere toplam 8 madalya kazandı. Öte yandan Pamukkale Belediyesporlu pehlivanlar 12-14 Ağustos 2022 tarihleri arasında Balıkesir Karesi'nde düzenlenecek olan 62. Geleneksel Kurtdereli Pehlivan Güreşleri'nde kol bağlayacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber