Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
06:52 Benzin yüklü tanker kaza yaptı: Patlama riskine karşı D-130 Karayolu trafiğ...05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...
Yerel 26 Eylül 2016 - 18:03 Yorum: 0

Pamukova’daki asfalt çalışmaları için açıklama

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Haydar Akbulut şehrin güney ucu Pamukova'da devam eden asfalt çalışmaları...

Pamukova’daki asfalt çalışmaları için açıklama

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Haydar Akbulut şehrin güney ucu Pamukova'da devam eden asfalt çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Şehir merkezi ve 16 ilçe grup yolunda "Şehir Senin İçin Yenileniyor" sloganıyla önemli çalışmaların hayata geçirildiğini kaydeden Akbulut, Pamukova'ya yalnızca bu sezon 30 bin ton asfalt atıldığı bilgisini paylaştı. Başkan Akbulut sözlerinin devamında, "Bildiğiniz üzere daha önce SASKİ'nin Pamukova'da içme suyu ve altyapı anlamında çok ciddi yatırımları söz konusu oldu. İlçenin altyapısı baştan aşağıya yenilendi. Biz de asfalt ekiplerimiz aracılığıyla SASKİ'nin çalışmalarını tamamladığı bölgelerde asfalt atağı başlatmış durumdayız. Geldiğimiz noktada yalnızca bu asfalt sezonunda ilçemizde 30 bin tonluk asfalt çalışmasını hayata geçirdik. Bu çok ciddi bir rakamdır. Pamukova'nın çehresinin değiştiğini söyleyebiliriz" dedi.

Çalışmaların devam ettiğini söyleyen Akbulut, "SASKİ'nin projelerini tamamladığı alanlarda bu kez biz devreye giriyoruz. Önümüzdeki hafta itibariyle çalışmalarımızın çok büyük bir kısmı tamamlanmış olacak. Bundan sonraki süreç ise yine aynı şekilde ilerleyecek. SASKİ planladığı projeler kapsamında altyapı, içme suyu ve yağmursuyu konusunda gereken ne varsa diğer bölgelerde yapacak. Biz de ardından çalışmalarımızı başlatacağız. Şuan toplam uzunluğu 20 kilometre olan arter yepyeni bir görünüme kavuştu. Pamukova için daha güzel gelişmeleri birlikte yaşayacağız. Bir parantez açıp Pamukova Belediyemize ortaya koydukları uyum ve koordinasyon için teşekkür ediyoruz. Tabi en büyük teşekkürü Pamukovalı hemşehrilerimiz hak ediyorlar. Göstermiş oldukları sabır için Pamukovalı kardeşlerimize ayrıca teşekkür ediyoruz. Ne yapıyorsak Pamukova için beraberce yapıyoruz. Hayırlı olsun" diye konuştu.

Pamukova’daki asfalt çalışmaları için açıklama

Pamukova’daki asfalt çalışmaları için açıklama

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber