Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Sağlık 11 Temmuz 2020 - 12:08 Yorum: 0

Pandemide 14 kuralı işaret diliyle anlattı

Amasya'da yaşayan lise son sınıf öğrencisi Özlem Saraç, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve sağlık çalışanlarının pandemi ile mücadelesinden etkilenerek,...

Pandemide 14 kuralı işaret diliyle anlattı

Amasya'da yaşayan lise son sınıf öğrencisi Özlem Saraç, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve sağlık çalışanlarının pandemi ile mücadelesinden etkilenerek, krona virüse karşı 14 kuralı işaret diliyle anlattı.

Farkındalık oluşturmak isteyen 18 yaşındaki Özlem Saraç, halk eğitim merkezinde işaret dili kursunun tamamlayarak, Yavuz Selim Meydanı'nda 14 kuralı işaret diliyle anlattı. Kurallara uyulması için farkındalık oluşturup, 14 kuralı işaret diliyle anlatan Özlem Saraç, "Sağlık bakanımız ve sağlık çalışanlarımızın yapmış olduğu özverili çalışmalardan çok etkilendim. Farkındalık oluşturmak için de ben 14 kuralı anlatma gereği duydum. Biz konuşabiliyoruz, duyabiliyoruz fakat duyamayan, konuşamayan birçok kardeşimiz var. Onların da bunları bilmesi gerekiyor. Zor bir dönemden geçiyoruz. Bir pandemi sürecindeyiz. Herkesten isteğim evde kalmaları, kurallara uymaları ve maske takmadan da dışarı çıkmamalarıdır" diye konuştu.

Saraç, son olarak işaret diliyle "Türk milleti bu zorlu zamanı bitirecektir. Şimdilik yapmamız gereken evde kalmaktır, Lütfen evde kalalım" dedi.

Pandemide 14 kuralı işaret diliyle anlattı

Pandemide 14 kuralı işaret diliyle anlattı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber