Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Sağlık 03 Aralık 2020 - 16:08 Yorum: 0

Pandemiden sorumlu hekimden şarkılı uyarı

Adana'nın Kozan ilçesinde pandemiden sorumlu Uz. Dr. Kemal Kürkçü, sağlık çalışanlarının korona yakalanmalarının artması üzerine vatandaşları maske,...

Pandemiden sorumlu hekimden şarkılı uyarı

Adana'nın Kozan ilçesinde pandemiden sorumlu Uz. Dr. Kemal Kürkçü, sağlık çalışanlarının korona yakalanmalarının artması üzerine vatandaşları maske, mesafe ve daha duyarlı olmaları için uyardığı bestesinde, "E peki sevgili kardeşim bu nöbetleri kim tutar" diye sordu.

Uz. Dr. Kemal Kürkçü, hekimlere ve sokaktaki vatandaşlara müzikle seslenerek "Korona virüse hekimlerin yakalanması durumunda hastalara kim bakar" dedi. Dr. Kürkçü elinde bu kez hobisi olan gitarı alıp bestesi ile vatandaşları maske, mesafe ve daha duyarlı olmaları için uyardı.

Uz. Dr. Kemal Kürkçü'nün sosyal medyadan paylaştığı videoda, ilçede kısa sürede hızla artan korona virüs vakalarına ve hekimlerin virüse yakalanmasıyla oluşan sorunlara dikkat çekildi. Dr. Kürkçü, "Hiçbir temas yokken ya da biz bilmezken maskeyi çıkarıp da oturmuşuzdur. Onca adam varken ve hepsi maskesizken hiçbir şey yapmamış susmuşuzdur. Aynı anda aynı temaslıya doğru, pozitifliği silmemişizdir. Aynı sabah da favi alırken kim bilir aynı şeyi kusmuşuzdur. Olmaz mı olabilir. Onca gün sen izole, onca gün o izole. E peki sevgili kardeşim bu nöbetleri kim tutar" diyerek seslendi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber