Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
09:57 İstanbul’da pişkin müşteriler kamerada: Sigara içirmeyince ücretini ödemeyi...09:55 Stajyer ebe olarak görev yaptığı Çocuk Cerrahi Servisi’ni çizimleri ile ren...09:55 Beşiktaş’ta o eve yine araç çarptı: 3. kez faciadan dönülen anlar kamerada09:54 Dörtyol’da farklı suçlardan aranan 3 şahıs tutuklandı09:54 Su samuru havuzdaki balıkları yerken görüntülendi09:53 Açık alanda çalışan işçilere sıcak hava uyarısı09:53 Dörtyol’da 10 yıl 2 ay hapis cezası ile aranan şahıs tutuklandı09:52 Yeşilay ve Kızılay’dan Rektör Çomaklı’ya ziyaret09:51 MediaMarkt’ta 1 yılda 700’den fazla akıllı telefon kiralandı09:51 Dörtyol’da aranan şahıslara yönelik çalışmada 2 şahıs cezaevine teslim edil...09:51 Dilan ve Engin Polat, iş yeri kurşunlama davasında hakim karşısına çıkacak09:51 180 bin ton pamuk üretilen Hatay’da 3 bin depremzede çiftçiye pamuk tohumu...09:50 Yusuf Şimşek; "Tek isteğim polis ya da asker olmak ancak, okumak yerine tar...09:49 İskenderun’da asayiş uygulaması bin 88 şahıs sorgulandı09:49 Hatay’da fuhuş suçundan 3 kişiye idari işlem yapıldı09:49 Trendyol Süper Lig’de 34. hafta yarın başlayacak09:49 Ağrı’da jandarmadan öğrencilere “mahremiyet” eğitimi09:48 Çanakkale Kara Savaşları’nda broşürle propaganda savaşı09:47 İsmail Kartal’ın 10. derbi heyecanı09:47 Demirçalı: “Biran evvel ‘kentsel dönüşüm, yerinde dönüşüm’ çalışmalarına ba...
23 Nisan
Kültür 19 Ekim 2021 - 11:18 Yorum: 0

Pandemiden yansıyan tablolar Türkan Saylan’da

Pandemi döneminde yapılan eserlerden oluşan "Yansımalar 4" isimli karma resim sergisi Maltepe Belediyesi Prof.

Pandemiden yansıyan tablolar Türkan Saylan’da

Pandemi döneminde yapılan eserlerden oluşan "Yansımalar 4" isimli karma resim sergisi Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde açıldı.

Maltepe Belediyesi'nin Ekim ayındaki sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen sergide Ali Naki İlhan, Bahar Batuan Ranlı, Berna Efe, Dilek Ünal, Fatma Ayhan, Fevziye Sayarı, Gülay Bayrak, Nadide Altunbaş Kale, Mahire Erk, Rahime Günkut, Şaheser Özbalçık Yasin ve Zihniye İlhan'ın eserleri bulunuyor. Serginin küratörü Zihniye İlhan, Yansımalar isimli 150 kişiden oluşan bir sanatçı grubu olarak çalışmaları gerçekleştirdiklerini belirtti.

Filografi ve goblen tekniği büyük ilgi gördü

Sergide filografi, akrilik ve yağlı boya tekniklerinin yanı sıra goblen tekniğiyle, kumaş üzerine renkli iplerin iğne ile işlenmesiyle oluşturulan resimler de yer aldı. Kaybolmaya yüz tutan çivi ve tel kullanılarak yapılan filografi isimli el sanatından örnekler de büyük ilgi gördü. Natürmort, manzara ve soyut çalışmalar ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Sergide mimar ve ressam Dilek Ünal okurları ile bir araya gelip "Dehliz Güneşi", "Nil ve İçindeki Rüzgar", "Kaniye" isimli kitaplarını imzaladı. Sergi 25 Ekim'e kadar Galeri Maltepe'de ziyarete açık olacak.

Pandemiden yansıyan tablolar Türkan Saylan’da

Pandemiden yansıyan tablolar Türkan Saylan’da

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber