Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 28 Kasım 2014 - 18:03 Yorum: 0

Papa'nın ziyaretini AA geniş kadroyla izliyor

Katolik aleminin ruhani lideri Vatikan Devlet Başkanı Papa Franciscus’un Ankara ve İstanbul ziyaretlerindeki programlarını Anadolu Ajansı geniş bir kadroyla takip ediyor.

Papa'nın ziyaretini AA geniş kadroyla izliyor

Katolik aleminin ruhani önderi Vatikan Devlet Başkanı Papa Franciscus’un Ankara ve İstanbul ziyaretlerindeki programlarını Anadolu Ajansı geniş bir kadroyla takip ediyor. Ziyarete ait bütün haberler 8 dilde dünya genelindeki abonelere sunuluyor.

Papa’nın Ankara ziyareti için 23 foto muhabiri vazife alıyor. Programda yer piyasa Cumhurbaşkanlığı Sarayı’ndaki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile kafa başa ve heyetlerarası görüşmeler, Diyanet İşleri Başkanlığı'nda Mehmet Görmez ile yapacağı ikili görüşme ve İstanbul programında yer piyasa Sultanahmet Camisi ziyaretini yalnızca Anadolu Ajansı fotoğraflayacak. Bu hususi çekimler ve bütün programın fotoğrafları, AA kanalıyla bütün dünyaya servis edilecek.

Papa Franciscus’u, Esenboğa Havalimanı’na inişinden pazar günü ülkesine dönüşüne kadar Ankara’dan 7, İstanbul’dan 5 olmak üzere 12 kameraman izliyor.

Anadolu Ajansı, ziyarete dair haberlerini Türkçe, İngilizce, Arapça, Rusça, Boşnakça, Kürtçe, Fransızca ve Arnavutça olmak üzere yekün 8 dilde yayınlayacak ve 43 ülkedeki abonelerine servis ediyor.

ETİKETLER: Papa , ziyaret , kadro , ziyaret
Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber