Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 09 Şubat 2016 - 08:20 Yorum: 0

Paralel karalarken, Avrupa 'Tatile Türkiye'ye gidin' diyor

Turizmi paralel yapının yayın organları karalarken, Avrupa basını parlattı... Seyahat yazarları Türkiye'deki tatil merkezleri ve plajları 'gidilmesi gereken en iyi yerler' listesine alarak, buralarda tatil yapmayı önerdi.

Paralel karalarken, Avrupa 'Tatile Türkiye'ye gidin' diyor

Ender TÜRKKAN / MARMARİS

Paralel yapının medya organları, Türk turizmini baltalamak için uğraş verirken, Avrupa basını Türkiye'nin tatil merkezlerinden, plajlarından övgüyle bahsediyor, kıtanın mutlaka gidilmesi gereken yerleri, 'en iyi'leri arasında gösteriyor. İngiltere'nin önde gelen gazetelerinden Daily Telegraph'ın seyahat yazarları Türkiye'deki plajları ve tatil merkezlerini 2016 yılında gidilmesi gereken 'en iyi yerler' arasında gösterdi.

'TÜRKİYE'YE GİDİN' UYARISI

Sultanahmet patlamasından sonra paralel yapının yayın organları 'Türkiye'ye gelmeyin' çağrısı yaparken Avrupa basını tatilcilere Türkiye'yi işaret etti. Son olarak İngiliz gazetesi Daily Telegraph'ın seyahat yazarları, 5 ayrı kategoride 2016'nın Avrupa'da en iyi tatil imkanını sunan 10 yeri belirledi. Türkiye listede ilk 4'te gösterildi. İngiliz yazarlar, hazırladıkları liste aracılığıyla 7'den 77'ye herkese Türkiye'de tatil yapmayı önerdi.

5 KATEGORİDE EN İYİ SEÇİLDİ

Türkiye'nin cennet tatil merkezleri, 5 kategoride de en iyiler arasında gösterildi. Mersin'in Anamur İlçesi'nin sahilleri 'Avrupa'nın keşfedilmeyi bekleyen 10 plajı', Antalya'nın Kaş İlçesi de bekarlar için en uygun tatil merkezleri listelerine üçüncü sıradan girdi. Anamur, sakin, dingin ve yerel halkı daha yakından tanımak isteyenlere, Kaş ise aktif, sportif ve eğlence dolu bir tatil isteyenlere tavsiye edildi.

Haberleri sıraladılar

AKŞAM'IN dün de sütunlarına taşıdığı gibi paralel yayın organları Türk turizmine adeta savaş açtı. Bu yayın organlarında Sultanahmet saldırısı sonrası ülke turizmini baltalamaya yönelik haberler sıralandı.

Haber Kaynağı: Akşam
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber