Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 31 Mayıs 2016 - 12:48 Yorum: 0

Paralel Yapı Operasyonu Kamerada

İstanbul merkezli düzenlenen paralel yapı operasyonu, polis kamerasına yansıdı.

Paralel Yapı Operasyonu Kamerada

İstanbul merkezli düzenlenen paralel yapı operasyonu, polis kamerasına yansıdı. Görüntülerde 2014 yılında Maltepe'de bir otomobilde bağış makbuzları, 3 bin 500 kişilik isim listesi ve gayri resmi para transferlerinin not edildiği defterin ele geçirilmesi ve dün gerçekleştirilen operasyon yer alıyor.

2014 yılında paralel yapı üyelerinin Maltepe'de üs olarak kullandıkları iddia edilen restorandan belge ve suç delilleri kaçıracağı ihbarı üzerine İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından çalışma başlatılmıştı. Çalışma kapsamında 2014 yılında restoran çevresinde şüpheli bir aracı durdurarak arama yapan polis ekipleri, 3 bin 500 kişilik isim listesi, bağış makbuzları ve gayri resmi para transferlerinin not edildiği defter ele geçirmişti. Konuyla ilgili çalışma başlatan polis, dün belirlenen adreslere operasyon düzenleyerek 35 kişiyi gözaltına aldı. Polisin paralel yapı operasyonuna ilişkin aramaları kameralara da yansıdı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber