Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 16 Nisan 2014 - 08:12 Yorum: 0

Paramı Yönetebiliyorum Projesi

Paramı Yönetebiliyorum Projesi Eğitmen Eğitimleri; Sivas, Kırklareli ve Trabzon

Paramı Yönetebiliyorum Projesi

Sen de gençlerin finansal okur yazarlıklarının geliştirilmesi konusunda gönüllü olmak istiyorsan 3 farklı şehirde gerçekleştirilecek eğitmen eğitimlerinden birine başvuru yapabilirsin.

Sivas Eğitmen Eğitimi | 24- 27 Nisan 2014
Öncelikli İller: Sivas, Tunceli, Malatya, Yozgat, Kırıkkale, Tokat, Kayseri, Elazığ, Erzincan, Bingöl

Kırklareli Eğitmen Eğitimi | 24- 27 Nisan 2014
Öncelikli İller: Kırklareli, Edirne, İstanbul, Tekirdağ, Çanakkale, Biga, Çorlu, Çerkezköy, Lüleburgaz

Trabzon Eğitmen Eğitimi | 24- 27 Nisan 2014
Öncelikli İller: Trabzon, Gümüşhane, Ordu, Giresun, Bayburt, Rize, Tokat

Sen de gençlerin finansal bilinçlenmesi konusunda gönüllü olmak istiyorsan hemen başvur. Son başvuru tarihi 20 Nisan 2014 Pazar günü saat 17.00’dir.

Kimler eğitmen olabilir?
Sivil toplum kuruluşları, öğrenci kulüpleri, gençlik meclisleri gibi gençlik çalışmalarında bulunan kurumlarda yer alan ve/veya gönüllü proje eğitmeni olma motivasyonuna sahip 15-30 yaşları arasındaki gençlerin eğitmen eğitimine başvurmasını bekliyoruz.

Eğitmenlerin sorumlulukları nelerdir?
Gönüllü eğitmenlerden proje ekibiyle iş birliği içerisinde çalışarak aldıkları eğitmen eğitimi doğrultusunda yerel eğitimler vermeleri ve bir yıllık dönemde en az 150 kişiye ulaşmaları ve eğitimlerini raporlamaları beklenmektedir. Ayrıca yaşadığı ilde projenin eğitim dışı faaliyetlerinin yürütülmesi ve projenin savunuculuğunu yapması beklenmektedir.

Eğitmen Eğitimi Detayları Nelerdir?
Katılımcıların konaklama, yeme içme ve ulaşım masrafları tarafımızdan karşılanacak. Eğitmen eğitimi; yaygın eğitim yöntemleri kullanılarak proje master eğitmenleri tarafından verilecektir.

Paramı Yönetebiliyorum Projesi:

T.C. Kalkınma Bakanlığı, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı, Visa Europe ve Habitat Kalkınma ve Yönetişim Derneği gençler arasında finansal bilinci geliştirerek sürdürülebilir kalkınmaya katkı sağlamak amacıyla bir araya gelerek “Paramı Yönetebiliyorum Projesi”ni hazırlamıştır. Projenin hedefi, kademeli olarak toplumda 15-30 yaş diliminde tüm gençlere erişecek yaygın eğitim programları hazırlamak ve bunları hayata geçirmektir. Proje kapsamındaki gönüllü eğitmenlerin akran eğitim modeli ile yürüttüğü eğitimler Türkiye genelinde 65 ilde toplamda 22750 kişiye ulaşmıştır.

Her türlü sorunuz için 0212 265 33 14 numaralı telefondan ya da [email protected] adresinden bilgi alabilirsiniz.

[email protected] | www.paramiyonetebiliyorum.net | 0(212) 265 3314

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber