Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 13 Mayıs 2016 - 17:38 Yorum: 0

Park Ve Bahçeler Müdürlüğü Yeni Yerinde

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeni yerinde hizmete girdi.

Park Ve Bahçeler Müdürlüğü Yeni Yerinde

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeni yerinde hizmete girdi.

Siteler Bölgesi Alemdar Tesisleri yanına inşa edilen Park ve Bahçeler Müdürlüğü binası törenle hizmete girdi. Açılış töreninde Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün son hali davetlilerin takdirini kazandı.

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, "Yeni merkezimiz Orhangazi'de gelecekte park alanlarında planladığımız projelerin bir minyatürü. Park ve Bahçeler Müdürlüğünün yeri yaklaşık 2 bin 500 metrekare. Çalışmalar Ekim 2015'de başlatıldı. Mevcut binanın fiziki kısmı tamamen Park ve Bahçeler Müdürlüğü teknik personeli tarafından hayata geçirildi. Terzi kendi söküğünü dikemez atasözü Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde tersi bir şekilde işledi. Müdürlüğümüz Orhangazi için düşündüklerinin bir minyatürünü, prototipini ilçe halkımızın takdirine sundu" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber