Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 02 Eylül 2014 - 11:08 Yorum: 0

Parmağına sıkışan yüzüğü itfaiye çıkardı

Adana'da hamile kadının parmağına sıkışan yüzük, CANKUR ekiplerince kesilerek çıkarıldı

Parmağına sıkışan yüzüğü itfaiye çıkardı

ADANA (AA) - Hamile kadının parmağına sıkışan yüzük, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı Canlı Arama Kurtarma (CANKUR) ekiplerince kesilerek çıkarıldı.

Alınan bilgiye göre 7.5 aylık hamile olan H.D (22), 4 aydır parmağını sıkan yüzüğün kendini rahatsız etmesi üzerine Marsa Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne gitti. Buradan TOKİ Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen hamile kadının şişen parmağındaki yüzüğü çıkarmak için itfaiyeden yardım istendi.

Hastaneye gelen Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı CANKUR ekibi, yüzüğü "diş spirali" ile keserek çıkarttı.

Yaklaşık 4 aydır yüzüğün parmağını sıktığını ancak son günlerde iyice rahatsız etmeye başladığını söyleyen H.D, CANKUR ekiplerine teşekkür etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber