Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 12 Haziran 2021 - 17:08 Yorum: 0

Parmağındaki 3 santimetrelik vidayla hastaneye koştu

Denizli'nin Çameli ilçesinden çalışmak için gittiği Çankırı'da çalışan Ferhat Sınaver'in parmağına 3 santimetrelik vida saplandı.

Parmağındaki 3 santimetrelik vidayla hastaneye koştu

Denizli'nin Çameli ilçesinden çalışmak için gittiği Çankırı'da çalışan Ferhat Sınaver'in parmağına 3 santimetrelik vida saplandı. Sınaver, iş kazası neticesinde hastanedeki müdahale sayesinde parmağının kesilmesinden kurtuldu.

Çankırı'ya çalışmak için giden 31 yaşındaki Ferhat Sınaver, matkapla vida montajlama işi yaptığı sırada yüzük parmağına 3 santimetrelik vida saplandı. İş kazası neticesinde parmağındaki vida ile birlikte sakinliğini koruyan Sınaver, Çankırı Devlet Hastanesine başvurdu. Yapılan müdahaleler ile parmağındaki vidanın kemik yapısına zarar vermediği tespit edildi. Doktorların tedaviyi tamamlamasıyla vida çıkartıldı. Sınaver, daha sonra hastaneden taburcu olarak Denizli'ye geri döndü. Vidanın parmağına saplandığını ve acı dahi hissetmediğini belirten Ferhat Sınaver; "Matkapla vidalama yaptığım esnada bir anda oldu. Hiç hissetmedim nasıl olduğunu anlayamadım dahi, daha sonra hastaneye kaldırıldım arkadaşlarımın yardımıyla. Çok şükür kemiğe denk gelmemiş, etimi delip geçmiş. Doktorların müdahalesi ile vida parmağımdan çıkartıldı. İş kazasının ardından memleketim Çameli'ye geldim, iyileştikten sonra görevimin başına tekrar döneceğim" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber