Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 27 Mayıs 2019 - 16:28 Yorum: 0

Parmaksız, Kapadokya Alan Yönetimi’nde emeği geçenlere teşekkür etti

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız, TBMM Genel Kurulu'nda onaylanarak yasalaşan "Kapadokya Alan Yönetimi" kanunu ile...

Parmaksız, Kapadokya Alan Yönetimi’nde emeği geçenlere teşekkür etti

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız, TBMM Genel Kurulu'nda onaylanarak yasalaşan "Kapadokya Alan Yönetimi" kanunu ile ilgili olarak teşekkür mesajı yayımladı.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) Başkanı Arif Parmaksız teşekkür mesajında, "Kapadokya'nın tarihi, kültürel ve doğal dokusunun korunması, farklı kurumlara ait planlama yetkilerinin kurulacak Kapadokya Alan Başkanlığı'nda toplanmasını öngören, yıllardır özlemle beklediğimiz, Kapadokya Bölgesi'nin gelişmesine katkı sağlayacak, gelişirken de gelecek kuşaklarımıza huzur içinde miras bırakabilmemize imkan verecek kanun teklifinin kabul edilerek yasalaşmış olması bizleri çok mutlu etmiştir. Bahse konu yasanın yasalaşmasında başta Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy olmak üzere Bakan Yardımcımız Nadir Alpaslan'a, Nevşehir Valimiz İlhami Aktaş'a, Nevşehir Milletvekillerimiz Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe ile Faruk Sarıaslan'a ve tüm emeği geçenlere şahsım, üyelerim ve Nevşehir adına teşekkür ederim" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber