Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 18 Nisan 2014 - 23:08 Yorum: 0

Parti binasında "tombala" oynatıldığı iddiası

Adana'da bir siyasi partinin il teşkilatında "tombala" oynadığı iddia edilen 63 kişi ile kumar oynattığı ileri sürülen 16 kişi hakkında işlem yapıldı

Parti binasında 'tombala' oynatıldığı iddiası

ADANA (AA) - Adana'da bir siyasi partinin il teşkilatında "tombala" oynadığı iddia edilen 63 kişi ile kumar oynattığı ileri sürülen 16 kişi hakkında işlem yapıldı.

Alınan bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, merkez Seyhan ilçesi Çakmak Caddesi'nde bir siyasi partinin Adana il teşkilatında kumar oynatıldığı bilgisini aldı.

Adana'da kısa süre önce teşkilatlanan partinin binasına giden ekipler, "tombala" oynamada kullanılan makine, kart ve pullar ele geçirdi.

Parti binasında kumar oynattığı ileri sürülen 16 kişi ile kumar oynadığı iddia edilen 63 kişiye 189'ar lira idari para cezası uygulandığı belirtildi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber